Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad više neće ispuštati kancerogene materije, sad će ispuštati malo kancerogene materije.
Rudu iz Ljubije i čelik iz Zenice obezvredjuju transfernim cijenama, a onda fiktivno podižu vrijednost radova na rekonstrukciji visoke peći. Važno je da je prvi red dobio svoje, a njihovi šefovi svoje.
i odmah sa gomilom gumenih balona zagadili okolinu...sva ta gumena govna ce popadati na zemlju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jeb... majku nema vijesti da komentari nisu negativni....Nikome nista ne valja.....Idite iz drzave ako vam ne valja ......kakva sve bagra komentarise, a pola se ne razumije u 90% vijesti ovdje.....svasta
Kako se peru pare. 50 miliona, hahaha. Preko svojih firmi izvlace 50 miliona i jos se slikaju a zeljezaru tuše. Kad iz BiH otjeramo ove lopove indijce, ruse, turke i ostalu bagru te dovedemo austrijske, njemacke, skandinavske... brand name firme onda smo ozbiljni i mislimo dobro svoj djeci a ne samo lopova koji su se u ove lopovluke ugradili
vazno je da indinjanac zarađuje, a nasi nisu znali pokrenuti ovu fabriku
zeljezara u zenici ce za par mjeseci da propadne....eu vise ne izvozi zeljezo u ameriku i u euvropi se pojavio ogroman visak zeljeza....posto nece moci izvoziti u eu a nece ga moci ni prodavati u bih jer eu zemlje daju velike suvencije na izvoz i zelejzo iz evrope ce biti mnogo jeftinije nego zeljezo iz zenice....
@sae540 ...vjerovao ili ne kinezi sami za sebe proizvode zeljezo...njihova zeljezara u smederevu moze proizvoditi za sve njihove poslove u evropi....kome ce indici iz mitala prodati...nemam pojma...:)
drug Mittal je najveci proizvodjac na svijetu i cijena zeljeza tj visoka cijena je rezultat njihovog monopola bez mitala sve ostale kompanije sto proizvedu nije ni 30% svjetskog tržišta!
I ja danas naložio u "" Alfu"samo cakće, kafica samo što nije a hljeb tek izvađen miriše... bem ti tuđinu!!!
je li ovo komesar sut stigao na vojne vjezbe :))
Izgleda da je remont počeo, ne može se izaći vani od smrada!!!
8. slika e jes ga usekno hehe
Em sto zagadjujete zrak svojim otpadom, sad ste onestili i prirodu glupim balonima koje ste pustili u zrak. Puuu
onečistili
Sigurna proizvodnja, siguran karcinom.
Decenijama živim pored željezare i najmanje Zeničana radi u istoj danas, nažalost. Nije ni čudo što je Zenica zato zadnje prkno u ovoj zemlji, a mogla je sa standardom biti daleko ispred drugih gradova.
i ovi ko uspjesni pred izbore...nema sve cvjeta u Bosni..kako se bilda atmosfera u najsiromasnijoj drzavi u Evropi....
Hakala konačno docekao zeljezarin miris dima.
Sretno mjestanima oko željezare sa što manje rakova i ostalih oboljenja neka im je bog na pomoći.A sto će ovi zaposlit to nek pričaju u nekim bajkama za malu djecu nema tu budućnosti ni prosperiteta za lokalnu zajednicu.
Sve ce opet da štima uz puno dima!