Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji FBiH je Švica za genocidnu tvorevinu a vi pričajte šta hoćeete.
Wtf ? o čemu bolan ti ? LOOL
LOOL nisi odg na moje pitanje ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kao student masinstva osjecam bolju buducnost kad zavrsim fax
Aj ti imas vezu al sta ce ti ostali?
još više rasteretiti privredu finansijski.vrlo bitno.svaku proizvodnju rasteretiti i eliminasti ogroman broj agencija i državnih službenika u bih
http://www.clixsense.com/?6838625 Zaradite i do 300-400$ mjesečno radeći mikro zadatke! Isplata se vrši preko PayPal računa! Hvala svima koji su se registrovali! Vidjet' ćete da se trud isplati!
Dobra vijest, odlična!
Tako je tiha damo :3
treba u bih fabrika kondoma ubili bi novac:-D
Konačno dobre vijest,proizvodnja je najbitnija za privredu,uvoz i trgovački lanci su nas doveli do ruba egzistencije....
Kad je tako divno zasto su vam radnici jadni i gladni?????
Sreca pa je SDP poslan u istoriju. Vidi sta su napravili, a Bosnjaci 20 godina pokusavaju da uniste ove fabrike a nasao se Niksic da ih podrzava. Koliko cujem sad ce novi SDA kadrovi zaposjesti ove firme i vise nece biti moguce da komunisti ugnjetavaju Bosnjake tjerajuci ih da rade u fabrikama.
Lako je kad je SDP koristio Federalni proračun za političku kampanju..
Puno lakse nego unistiti 6 fabrika koje su zaposljavale 20.000 radnika i koji su izvozili vise od 500 miliona dolara godisnje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
OVO JE VIJEST a ne Hankin sin i kriminalci kao on
Sve ovo što se izvozi treba podržati i na domaćem tržištu. Želim da vidim pretisove i igmanove proizvode na policama trgovačkog giganta koji još od 93 brine za domaću proizvodnju - a to je BINGO!!!