Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medari prodaju prerađeni šećer i zovu to medom.
Ajde ne rise
Nema više kvalitetnog meda,sve je to patvoreni med.
Eto NEK stave košnice pored TE Blok 7 pa reklamiraju kao prirodno i zdravo ko i sve ostalo. Ovakvim zagađenjem i puštanjem političara da sve uništavaju pasivnošću i neakcijom je napravilo laž, veliku laž od svega.
Kad ovako procitam povecati produktivnost kosnice...ako ima meda u prirodi pcela ce ga donijeti. Ako nema dzaba ti da imas mil pcela u jednoj kosnici...
Med nije poljoprivreda. To je siva poljoprivreda. Jel neko upoznao medara koji je platio porez.
Onda i travare nek oporezuju, one što ih beru po šumama i gorama a mogu i reciklirati moj toalet papir tako što če ga oprati pa taksirati kao što kutija duhana košta 0.5 km a takse 5km, što je diktatura a ne normalna taksa. Ma ni feninga im netreba dati samo noga-šup-aut NEK svoje najmilije taksiraju i određuju svojima 'stroge' zakone da nakupe u kasu za beskrupuloznosti svakodnevne.
spacedex@ Sve istina
jest zato sto nema pcela ni za lijeka, proizvodnja 10% od one sto je bila prije 10 godina