Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman kad pomislim da me vise nijedan naslov na klixu ne moze iznenaditi, vi me u potpunosti zbunite. Autor se sprema da pocne pisati Alan Forda ili sta? Evo sljedeceg prijedloga: za razliku od sporih automobila, brzi automobili razvijaju vecu krajnju brzinu. Ili: Krave daju puno vise mesa od zeceva i vece su.
kolonizatori sve. zapad nije znao sta je pitka voda prije 150 godina, kupali se u parfemu jednom ili 2 puta godisnje, zato i kuge i zaraze kroz historiju i oni necemu nas da uce. samo je problem sto smo mi sami sebi najveci dusmani i neprijatelji i to nas koci i drustveno i ekonomski.
Normala,bijedu pod autobus.Živjeli bogataši :-)
.