{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


ProCredit Bank nudi novi poslovni paket

F
15.11.2007. u 15:52
0
0
ProCredit Bank nudi novi poslovni paket
0
ProCredit Bank nudi novi poslovni paket
ProCredit Bank danas je privatnim preduzećima i samostalnim privrednicima ponudila novi poslovni paket bankarskih proizvoda koji se sastoji od kredita do 200.000 KM i palete bankarskih usluga kako za firmu, tako i za uposlenike firme.
Kako navode iz proCredit Bank, radi se o veoma fleksibilnom paketu koji klijenti kreiraju shodno njihovim potrebama.

U ovom paketu nalaze se brojne usluge za vlasnike firmi, a neke od tih su: kredit po tekućem računu, platni promet u zemlji i inozemstvu, dokumentarno poslovanje – garancije i akreditivi, elektronsko bankarstvo, te menadžerski i stambeni krediti.

Uz poslovni paket klijenti dobivaju i besplatnu Visa Bussiness karticu, a također se ne naplaćuje ulazna naknada za elektronsko bankarstvo.

Ono što je interesatno da ProCredit Bank već postojećim klijentima također nudi ProBiznis paket, ali s još povoljnijim uvjetima. Za kredit do 50.000 KM nisu potrebni jemci, niti zalog.

Uz ProBiznis paket uposlenici firmi automatski dobivaju mogućnost korištenja tekućeg računa za prijem plaće, platne kartice, štedne proizvode, kredite, platni promet u zemlji i inozemstvu i e-banking.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: