Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa normalno kad je mala cijena/kg, sto bi ljudi radili ni za sta, ustvari za vas. povecajte marze platioci
@EramStrasni upravu si povecati marze! svi trebaju povecati marze, jer nekima je jos uvijek dvaest marki dnevnica u glavama!
3.35 KM kg hahahaha Drzavo podebljaj to junacki
isto kao i za vrijeme jugoslavije,identicno,nista se nije promijenilo,dzaba demookratija,dzaba sve slobode,nije to ba za nas,za nas je kandzija!
Cuj sad proizvodnja skupa? Pa zar se na duhanu vise zaradjivalo kad je drina bila marka nego sad kad je pet maraka?
@OsmanIztarcina ...te pare uzima drzava a ne seljak....sta mislis kako se isplacuju plate i penzije...sve to zaradi seljak...ali sta ce biti kad seljaci vise ne budu radili i proizvodili?
Kakve plate i penzije, berba duhana je sesonski poso? Jel si cuo da je neko u drzavi prijavio radnika koji bere maline?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pusimo i pusimo i opet
pa nece vise niko da radi za klikere, skntala raja semu kako vani otici i dobiti boravak i radnu dozvolu. Za 2 godine u BiH nece biti radnika da mu 1500 KM dajete platu u bilo kojoj bransi
A cigare nikad skuplje...koja ironija
Radnika nema a pušača sve više i više
radnika ima jos malo dok ovi starci po selu ne izumru...to je za otprilike jos desetak godina...nakon toga sve ce se ubrzano poceti gasiti u bih....prodjite bilo kojim selom u bih...nema mladjeg insana od 50-60 godina....
@HKGBh123 ..ja necu nigdje vani...prestar sam a i zbrinuo sam se dovoljno....no medjutim omladina ako ima mozga odavno je trebala razguliti....
@DRY374 Ako uzmes u obzir da su to generacije koje su protutnjale kroz vihor rata, onda smanji brte na 5 godina max ;) tu i tamo neki sin ostao na imanju, otac ga nagovorio, ali ide i on :)