Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li Agrokor preživjeti, kako će završiti Bingo? https://www.youtube.com/watch?v=Rr5zrkHgFok
Transparentno, kako smo i naučili od naših vlasti
Cuj ovo: "Privredna komora FBiH prikuplja podatke o potraživanju bh. dobavljača prema Agrokoru, neće ih objaviti" A zasto moliv vas nece iste objaviti? Zasto je tajna koliko Agrokor duguje dobavljacima. Cuj"nemaju ovlstenje ugovorenih strana!" Da li Agrokor ima ovlastenje da ne placa dobijenu i prodatu robu u svojim lancima prodavnica?
Maleni Tuš je ostao dužan 20 miliona dobavljačima u BiH. E možeš misliti koliki je dug Agrokora
@andres_iniesta_2 Najmanje 250 miliona. Evo pogledajte clanak: http://ba.voanews.com/a/konzum--bih--sastanak--dug/3803911.html
ma daj sta ste se sad uzjebali agrokor ..pizda i oni..agrokurac samo gledate kako narodu da skrenete paznju s pravih problema i operete sto vise para
Ja privredne komore i agencija, nemaju pojma ni sta rade niti ista rade.
Kolinda je zamolila sve islamiste iz BiH (kako ona naziva BH gradjane) da sto vise kupuju u Konzumu...a Novalic je pripremio nacrt zakona da se uvedu dodatni porezi BH gradjanima i nove akcize na BH proizvode kako bi spasio Agrokor :) :)