{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Privreda BiH peti put na sajmu Hannover Messe

F
26.3.2013. u 09:31
0
0
Privreda BiH peti put na sajmu Hannover Messe
0
Privreda BiH peti put na sajmu Hannover Messe
Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTKBiH), u partnerstvu sa Švicarskim programom za promociju uvoza u EU (SIPPO) i USAID-Sida FIRMA projektom, peti put organizira zajednički nastup bh. kompanija na Hannover Messe - najvećem međunarodnom sajmu industrijskih tehnologija u svijetu.
Na ovom sajmu koji će biti održan od 8. do 12. aprila u Hanoveru, Bosnu i Hercegovinu predstavljat će osam kompanija.

Pored kolektivnog štanda SIPPO-a, pojedinačno će se predstaviti kompanije Inox Ajanović d.o.o. Tešanj, Pobjeda Tešanj, TTO Sarajevo, Femetall d.o.o. Zenica i Saraj-komerc d.o.o. Gornji Vakuf – Uskoplje.

Istovremeno, kako saznaje Fena u VTKBiH, prvi put privrednici iz BiH će izlagati u hali koja je namijenjena za elektroenergetski sektor. Na zajedničkom štandu svoje proizvode predstavit će kompanije TT Kabeli d.o.o. Široki Brijeg, Miviko d.o.o. Posušje i Kaldera Company d.o.o. Laktaši.

Hannover Messe 2013 je sajam koji će predstaviti niz tehnologija i mnoga rješenja dizajnirana za pojednostavljenje procesa proizvodnje i smanjenje troškova. Vodeći sajamski moto je "Pametna efikasnost".

Glavni događaj 2013. će biti "Metropolitan Solutions" koji će prezentirati "inovacije za gradske infrastrukture". Ostali programi će naglasiti efikasnost u industrijskim procesima, a posebno će se obratiti pažnja na lagane konstrukcije.

Kao i svake godine, i ovoga puta Hannover Messe će biti popraćen mnogobrojnim manifestacijama.

Inače, Hannover Messe je tokom više od 60 godina postojanja izrastao u vodeći svjetski sajam industrijskih tehnologija, materijala, a nastup na ovom sajmu je imperativ za sve koji žele predstaviti nova tehnološka rješenja, materijale ili proizvode, ali i one koji tragaju za kvalitetnim kontaktima i partnerima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: