Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste spuštali cijene kad je gorivo bilo oko 1KM i još nešto, tad vam je odgovarala ista cijena da duplo love uzimate, bagro jedna propali vi svi koji samo preko leđa naroda znate poslove praviti
Nisu krive pumpadžije, kriva je vlast dejtonske nakarade.
Kako ne kontate ljudi? Gorivo nije poskupilo, samo ga dodje manje za isto para!
Karta Sarajevo-Mostar studentska 2021. godine je 10.50 KM, dok je 2016 bila 8.5 KM. Kako gorivo poskupi, poskupi i prijevoz što je logično, ali ne pojeftini kada i gorivo, ne pojeftini nikako, kada već derete narod i zaslužujete da propadnete!
Odavno je bilo vrijeme da se napravi zaokret za 360 stepeni, pa intenzivno krene stimulirati putovanje željeznicom. Drumski lobiji su već napravili previše štete, u svakom kontekstu. Istovremeno, željeznica je skoro pa potpuno propala kao jedna od najvažnijih i najprofitabilnijih djelatnosti. Pogledati europske željeznice - dovoljno.
Za 360° dodjes na isto, vjerovatno mislis za 180° :)
svi smo mi u problemima zbog poskupljenja
Narode, pozdrave iz Japana šalje vam poznati ekonomski analitičar g. Hayiti Shiputuki
U EU već fali 80.000 prevoznika. To je više nego što ima u jednoj BiH. Zamisli da vozači odluče napustiti? Ko će ti voziti išta? Tramvaj, autobus, kamion?
Znači šiljani, dok nemate ni kučeta ni mačeta. Položite za kamion, pravac Europa. Gulite 10-15 godina, donjet ćete para da ih nećete potrošit do smrti.
Litar plina 1.50 Pa majku vam iebem lopovsku
samo gradjani sve trpe
Ma parkiraj i uzivaj! Nisi lud da pravis nekakve proteste! Suti, samo nek’ ne puca!
Uskoro će biti "Šuti, nek ne puca puno".
I nek' je nas na vlasti
Drzava ubire akcize kako bi mogle vratiti kredite nekoj tamo americkoj banci. Zato i jeste americkom vozacu dnevnica 360$
Prijevoznici u BiH u velikim problemima zbog poskupljenja goriva Ali pojeftinio je krompir. Fodileeee
Sad ce foodil to nama izracunati uz pomoc ulja hahhahah
Znao sam ja da treba biciklo kupit
Čekam Fadilovu izjavu da znam šta dalje, kako... Fadile prosvjetli nas
Zbog goriva i policije ja ne znam kako oni zarade za hljeba gdje god prodjes zaustavljen il kamion ili autobus
Bice ludilooo idemooo