Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jahhahaahhhaahaahhahhhahahaahhahaaahaaaahhahahhaaaaaaaahhhahaahaahaaaaaahhahhaahhahaahahahahahaahaahahaahhhhahhaaahahhaahahahahaahahahahaaahahahahahahahahahahahahahaaaaaahahahahahhahaaaaaahahahahahaahaa
"Eto ga, od danas ste svi bogati!" ushićeno reče zlatna ribica i vrati se u kanalizaciju.
Prihod ne govori ama bas nista: dobit je ta koja je vazna. Nazalost drzava proguta skoro 70% od tih prihoda nametima kojima blokira privredu, a dodatni x-postotak mora privrednik dati za mito i korupciju, i osta mizerija sto radnik dobije na ruke. Eto dragi radnici zasto imate plate od 600-700 KM umjesto 2.600 KM mjesecno. Ali “naoorod zna” (kh..ac)
Ne vidi narod a niti osjeti ni miluon od tih milijardo koje nabrojaste...BOSNA NIJE SAMO SARAJEVO!!!
I .....gdje su pare od poreza?,pojela administracija i budzetski pacovi i gamad
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 HOPAAA IIDEMO! BRAVO BIH! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦