Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inflacija...
eh to je minimalni procenat iflacije a ne 14%
mogli ste malo povećati penzije,plate zdravstvenim radnicima ,policajcima,vatrogascima itd itd a ne da od navedenih poreza povećavati plate glavonjama i za zamjenu auta u predsjedništvu to je sramota stvarno ..
Eto fino masala, ajde sad platite vanjski dug, vratite pare mmf-u, a daa ne moze treba i dogodine jos milijardu kredita dignuti a ove strpat u dzepove
Sta rade narodu
Sada znamo da je inflacija 19%
i cijene su 200 posto vece pelet 300 posto
Ovo samo u Bosni ima
Normalno kad je hiperinflacija digla cijene u nebesa, a plaće ne prate ovaj skok cijena.
Haman koliko je i uplaceno u kladionice od pocetka godine.
Bosansko čudo od ekonomije poljuljalo sve poznate teorije iz ekonomije.
akcize pdv sramota sta nam rade s naftom
A narod nikad siromasniii nije bio, i od ovog iznosa nece marke vidjeti. Kad sad predju na Mercedese jer im je Audi malo.
Prihodi od PDV-a su se uduplali,jer je sve uduplo poskupilo.
Klix hvali da ima više novca za koruptne političare koji prave političke krize u zemlji a građani postaju sve siromašniji i nemaju dovoljno za jesti niti mogu plaćati sve račune a novinare to ne zanima.
Ovo je loša rezultat ako se uzme godišnje inflacija. Tj., manje vrijedi 7 milijardi ove godine od 5 milijardi prošle godine.
Sad kad naprave 2 kilometra autoputa i to za 4 godine po cijeni 500 miliona kilometar.
Uzeste nam milijardu i po i džepa..