Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaze mujo hasi: haso kakotise zove ono preduzece sto si ga napravio?? kaze haso: radin kaze mujo: jeb*mti mater glupu nepitam te sta radis nego kako ti se zove preduzece!!!-------------!hahahahahaha LAJK ako sam vas nasmijo!! (vic izmislio:EdinDzekoBosna2)
Koliko covjek mora biti glup da se ovome ismijava. Glup si a vjerovatno ces i umrijeti kao glup.
Lijepi humani Bosnjacki narod, koji zivi u Mostaru.Hrvatski gradovi se ne mogu nalaziti u dijelovima drugih drzava.Koje vam je to znanje, kada ne znate najobicnije stvari.To vazi za ovoga TvojDragiKrkana i za sve druge, koji negiraju moju izjavu.
Sadaka!Izvlace lovu od svecana!Ali ,samo naprijed!
Bravo za MOSTAR i ekipu koja okruzuje gospodju Rebac! Iskrene cestitke za sve nastupajuce praznike i mnogo uspjeha u 2019-toj.
@SabahudinKurajIo Rekao bih ti svasta sada, ali citaju osobe koje inace nisu u sistemu u kojem ti zivis!
HVIDRA na aparatima