Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi u izdrkotini genocidnoj odlucili da pozatvaraju i ono malo firmi sto im radi. Opteretili normalne i postene poslodavce porezima i prirezima do granice da moraju otpustati radnike, a na drugoj strani novi val uhljebljenja partijske vojske u javna preduzeca. Ja vam kazem, ne treba im nista govoriti, oni ce sami sebe ukinuti.
Sad ce Dudko odmah da uplati nova mercedesa i helikopter
@AdminDudlaDrinskom U Federaciji kada dobiješ prvo dijete, smanji ti se porez na platu za 15 KM, za drugo 21, a za treće 27..tako da je to neka vrsta dječijeg doplatka..Mislim da u RS-u to nemaju.
Evo para za ankete... pardon, referendume 😂