Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fiat je u proslosti pravio vrhunske motore (1.6 16v benzin pa dizel 1,9 JTD pa 1.3 MJT) a sada su pogodili i sa ovim novim Tipom...odlicna prodaja i best buy auto trenuto,naravno u nizoj srednjoj klasi ovi sto ovdje komentarisu vecinom nemaju ni lizalo a kamoli auto i to su ovi dezurni trovaci BH realnosti,placenici i gamad koji cijeli dan provedu na klixu i kobajagi komentarisu nesto,misle da su pametni i bitni...obicni sljam za onoliko koliko kosta,fiat je uvijek bio solidan brend
Neka ti imas Fiata, a sbi ostali nemaju nista pa komrntarisu?!
@NIVEAAA. Ako je fico auto, onda je Smart =Audi A8
Hajmo sad jedna tura mudrovanja o fijatu ljudi koji se kunu u golf2...
NE DAJ BOŽE RATA I FIATA !!
Ja bar nisam vidio da je i jedan Fijat presao milion km.Isto tako Citroen,Reno i Peugeot.
@big.muzzy Jel se zajebajes sa pitanjem?
https://www.autoscout24.de/angebote/bmw-320-3er-touring-comfort-edition-benzin-silber-74981641-e31a-7a3d-e053-e350040a18b1?cldtidx=4
FIAT Fino ide al Tandrče
Ne daj Boze rata i Fijata
Imam Fiat Bravo 1.6 multijet 120ks.Nikakvih problema. Motor radi kao singer. Inace su pljuvaci Fiata oni sto ga nikad nisu imali nego su im prijatelji rekli kako je to krsina.
laz
FIAT = Fix It Again Tomorrow! Smeće je al ja ga nešto liMvo... Benzinci su im pouzdani mogu i bez ulja, provjereno.. :-)
Susreće Fiat govnence na cesti, kaze mu, skloni se da auto prodje, kaze njemu govnence, ako si ti auto i ja sam baklava
Fakat imaju limariju ko papir
Odakle ste vi to prepisali da mi je znati samo... U Njemackoj, Austriji, Francuskoj, Belgiji, Holandiji, Svedskoj itd..dok vidis jednog fiata, vidis drugih hiljade..(vjerovatno se vecina popravlja, pa se ne vide)