Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahahahaha ovaj lopov je privatizovao SVE u tuzlanskom kantonu (zajedno sa svojom sda bandom). zbog ovog lopova strajkuju radnici u TK. ovaj lopov nas je unazadio za 100 godina i sad ce za to biti nagradjen direktorskom foteljom!!! majku vam j*bem za vas je bosna od vjecne vatre do kobilje glave
OK sve iznad rečeno... ali to "za vas je Bosna od vječne do kobilje glave"... Pa eto glup ti taj komentar, obzirom da je elektroprivreda na Pofalićima.. Get your facts straight fool.
pa zar nije Kraljević Marko ubio Bajazita...sve su nas lagali
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Reference: totalno uništena privreda TK za vrijeme njegove vlade...
TREBA MU MILOSA POSLATI....
vidimo se u službenom glasniku
https://www.youtube.com/watch?v=whhWpD1mmOI
https://www.youtube.com/watch?v=4HDLMwXKL2Y
https://www.youtube.com/watch?v=q7Zulpx03C8
znači možemo očekivati pojeftinjenje struje za sve umrle
sjebase mljekare rudnike EP bh telekom ...e moj bakire ti lizi supak covicu a drzava nek propada ...
E, cuj Bajazit, kralj te hebo, pa gdje ih nalaze. Ovo je kadar po mjeri SDA, dade narod vlast u ruke ovim seljackim facama da nas dokrajce.
u BiH ko vise pokrade i oslabi drzavu taj napreduje na sve vece funkcije ... pa ovaj strucnjak unistio T.K. i evo ga sad direktor ???
SDA sistemski unistava drzavu ostale su jos dvije firme da uniste i nema nam napretka vise nikad ...
A jebiga meni je iskreno drago, nek se rasturi već jednom ova lakrdija pa da se iz dijaspore smijem idiotima koji su glasali za ove majmune.
Ode jedan lopov da bi dosao drugi , da nece Grabovica na biro sad kad je visak heheh ne sekirajte se vec ga ceka uhljebljeno mjesto direktora negdje u elektru ...
Zavio je u crno TK ,sad ce i ovdje da krade nemilice. mamicu vam fasisticku sdaovsku .
Obrazovan čovjek, radio i gradio karijeru u termoelektrani Tuzla - bio je i premijer TK. U ostalom,kakav jegod, bolji jeod nepismenog Grabovice ...
sory na greškama prilikom kucanja...
ZAR IMA NEKO GORI OD SDP- ovog