Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istraživanje CCI-a najbolje pokazuje kako se štele tenderi i poslovi u JP EP BiH. Uvijek se vrte jedne te iste kompanije. Radi ovih stvari se firme koju pokušavaju na pošten način da dobiju poslove gase, radi ovoga su ljudi prisiljeni da da odlaze odavde, radi ovoga se porodice razdavajaju a roditelji ostanu željni svoje djece koja moraju vani tražiti posla..A ovi kojima je dobro samo govore:"J..i ga, tako ti je to"(u prevodu "Nama je super, ako ti ne valja-kupi se).
Svaka čast znači Čović se prepao sankcija i priće o secesiji je prošla odnijo vrag šalu sad će poćet i auto put akobogda
Ova tzv. vijest je dosada objavljena stotine puta. Te kako postoji interes, te kako je projektovana, te treba da se potpise ugovor... Danas veliki naslov o pocetku gradnje "Vjetroelektrane Podvelsezje" a u stvari, pocinju radovi na obnovi sesoskih puteva i to ce kostati 1 185 000 KM od cega ce polovina zavrsiti u privatnim dzepovima. Drugi dio je ponovo izgradnja pristupnih puteva i "montaznih platoa"? Cijena 5 250 000 KM Onda ce mo cekati jos pet godina da se iste i montiraju! Nasa posla.
put od hiljadu milja počinje jednim korakom.nije to lako tek tako e haj pravi.pođite od sebe kad trebate uraditi kojekakve sitnice. sutra ću ,sutra ću itd
Gadi mi se EP BiH! Godinama pokušavaju pokrenuti projekat HE Vranduk 19 MW i Vjetropark Podveležje 48 MW. Najavljuju, postavljaju kamene temeljce, režu vrpce, ali se ustvari gotovo pa ništa nije uradilo. U svijetu se puštaju blokovi 500 MW u pogon, otvaraju parkovi i parkovi vjetroelektrana, postavljaju solarni paneli. Mi nismo u stanju pustiti 10 novih MW. Znam da dosta koči politika, ali vjerujem i da je stručni dio dobro zakazao, jer je opšte poznato kako u EP BiH doći do posla..
Vidi Svile lopova,što ne mogu podveležaca ko gaza
Sto mongoloid uziva,svaka mu cast
de radite jer na ovakve projekte se isplati dici bilo koji kredit.
Nije problem Vjetroelektrana !!! Problem je namješteni TENDER !!! Bio prisutan premijer Fadil N.!!! Što li !!!
nema od ovoga nista
fadil novalić mi jučer iskoči iz kokošje paštete.
Trebalo je ovo davno da se uradi. Ovdje bolje uvoziti el. energiju nego je proizvoditi, sve nam naopako. Sretno
Pa nije se dugo cekalo☺️
@duval nije? Onda sam ja u krivu, ocito. Ja stvarno mislim da se na ovome moglo davno vec i dobre pare zaraditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)