Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije rata je u Krupi bila pilana koja je od grmečkog drveta pravila i izvozila namještaj u Ameriku, dalje da ne pričam. Bili su dogovori i sa Kinom. Hiljade radnika. Danas u Krupi nema par hiljada ljudi, a sve te nove firme teška metalurgija, sbo zagađenje može lagano u Unu.
Pa prije rata sa prozora sam gledao tri giganta koja su radila u tri smjene i najmanje je biko 1600 radnika u jednoj firmi, a udruge dvije vise od 2500 radnika, samo tri firme zaposljavale oko 7000 ljudi, po pet autobusa smjene vozilo i auta puni parkinzi. Dodje SDA i razvali ih da samo zidine stoje obrasle korovom. Sve su privatizovali certifikatima SDA idioti bez marke kesa i rasprodali masine milionske vrijednosti. Danas Bingo zeli farmu pilica u istim da otvori, dobio dzaba hale.
Ljudi moji, zar nije vrijeme da prestanemo pričati o nečemu što je propalo prije 30 godina..vijest je, ako niste primijetili o osiguranju uvjeta za nove investicije i otvaranje novih radnih mjesta.