Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesposobni iz elektroprivrede .zajebali se kod izgradnje hidroelektrane vranduk i sad se pokušavaju izvući.skršili ogromnu lovu za ništa.MIJENJAJ RUKOVODSTVO ELEKTROPRIVREDE
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
I treba da poskupi ,pogledajte Francusku morali su vratiti cijenu goriva zbog štrajkova Našem narodu je dobro jer se ne buni a našim dragim Vodjama treba više!
"Udruženja poslodavaca Federacije Bosne i Hercegovine" U tekstu se navode samo imena bošnjačkih poslodavaca? Područje obuhvata samo teritoriju kojom upravljaju bošnjaci?
elektroprivreda nije u stanju ni mini hidrocentralu a kamoli veliku napraviti a republika srpska napravila na desetine raznih hidrocentrala. eto to su vam političari federacije i rukovodstvo elektroprivrede.nesposobni
isti taj Smailbegovic je rekao DA je plata radnika od 420 km zadovoljavajuca na nasem BH trziste rada
Privrednici bi 80 miliona umjesto da plate strujuogli uloziti u privredu....koja suplja majkoooo
ma nek nas hebu kad smo se vec nastimali dobro