Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne samo struja, več i gorivo... US je velesila jer je cijena nafte najnize medju razvijenim zemljama... samo u evropi prosipaju neku šuplju o akcizama kao "zastiti o ovisnosti od nafte"
Na račun za struju su nakačili raznih namete,mjerno mjesto,obnovljivi izvori,RTV taxa...plaća se više za namete nego za potrošene Kwh
slazem se, struja je u poredjenju sa primanjima preskupa a u bih je proizvodimo.Da se sve fino porezom rijesiti na uvoz/izvoz struje
Ne treba ovima vjerovati, svaki potupak im je motivisan izvlacenjem vece dobiti jel preko jeftine struje, poreskih olaksica itd, a sve da nadoknadede gubitak zbog odlaska radnika.
KO JE KRIV !!! Poreska DUGOVANJA na 30.09.2019 JP "EPBIH" DD - ZD RMU " ZENICA" 121mil KM, JP "EPBIH" DD - ZD RUDNICI "KREKA" 128mil KM, JP "EPBIH" DD - ZD RMU "BREZA" 72mil KM, JP "EPBIH" DD - ZD RMU "KAKANJ" 69mil KM........JP ELEKTROPRIVREDA sa svim rudnicima DUŽNA oko 600 mil KM POREZA ! KAKO POKRITI DUG ! FADILE MOŽE I DRUGI MANDAT !!!
Imate najjeftiniju struju u Evropi, jeftinu radnu snagu, cijene vašuh proizvoda su iste kao i u Evropi ako ne i više. I opet se imate obraza žaliti i pričati kako niste konkurentni.
Toliki elektroenergijski potencijal imamo ali nista ne koristimo. Mogli bsmo da zelimo stanove grijati strujom, dvorane, kuce, izvoziti struju, podrzavati prlazak na elektricna vozila.. pa mozda i da razmislimo o proizvodnji istih.. Ako moze Rimac u Hrvatskoj, sto jedan nekadasnji gigant kao TAS ne bi mogao.. No.. svasta bi moglo, da se ima pameti.. ocito toga fali.. zato i smog, i skupa struja, zagadjenje, smrad, Kanton itd. nema se pameti.
@ernaddeni Elektroenergetski*
@ernaddeni Tas je licenca ,vi u istu recenicu sa Rimcem i Hrvatima ne mozete stati ,ugalj i struja je vrh toga sta vi mozete proizvodit i dzezve na bascarsiji naravno
žene vole da im se laže ljudiiii
carice moja ja sam musko samo mi je klix stavio. zenski avatar hahaha