Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO nije skonto šta se dešaJe skontaće kad mu udare po džepu.
plaćamo vesele rudare s "bolovanja" svi ćemo da najeb+
Plaćati ćete samo tržišnu cijenu struje koja je trenutno u Evropi. Ko vam je kriv sto niste potpisali ugovor prije Nove godine.
A vama (poslodavcima) i vašoj djeci bijesnih auta i stanova po Turskoj i Makarskoj ne daj Bože da zafali . Jbt samo u BiH poslodavci papci teški ( čast izuzetcima kojih je jako malo) ono ima kiosk i odmah trči da kupi kakvog bijesnog audija a radniku plata 600 KM. Mamicu vam , sve lopov do lopova
Građani će u njemačku, a vi poskupljujte sve mamu vam....
sve preko ledja gradjana
Čuj robovlasnika al kmeče...Ne sikirajte se, bit će miliona..Do sad koliko ste zaradili može vam bit 3 generacije,samo su ljudi nahebali koji rade za vas..
treba vam svima zatvoriti firme posto to nisu firme vec robovlasnicki rudnici koji se na osnovu kriminalne drzave enormno bogate a radnici sve siromasniji
dobro je pa za sada nista ne osjecamo debilu
placate porez na dobit 10% dosta i vas svugdje je oko 50% samo nasi 10%
Pojma ti nemas🤣
Bilo bih dobro naci pravi razlog zasto se to desava. Mozda to i nije konspiracija elektroprivrede protiv drzave. Mozda bih elektro privreda ili kako zove 'elektricno' mora povisiti cjene da ne propadnu jer i to je steta za drzavu, ali..cjene vece od 20% ce proizvjesti gore stanje za sve.U tom slucaju nek drzava dadne grant elektricnom tako svak pobjedi elektricno, privrednici, a i narod sa stabilnim cjenama.
Ovaj "poslodavac" propao prodajući vodu (ex Ilidžanski dijamant". Lahko mu je palamuditi kada su mu Zastori obezbijediti sve - tržište, materijal, on samo kandžija je hamale za male pare u Preventu.
Ucjena. Gdje su vam ugovori o radu i dio plate na ruke, varate zakon i drzavu, uzimate pare, a sve legalno i uokvireno
A mi bas mislili da cete se vi odreci dijela profita kako gradjani ne bi osjetili poskupljenje.
Imate li ekološka udruženja koja se brinu o obnovljivim izvorima, pa ne daju da se grade"velike" HE na Bosni i Drini, kao u mHE na Neretvi. Javite se Podiću i Kusturici. Oni vam mogu ponuditi rješenje i bolje ugovore.
Ako imate neki pravni osnov,.. tužite Elektroprivrddu... Ako imate bolju ponudu nemojte potpisati sa Elektroprivredom. Al nemojte vise supljirati...
EU, RUSIJA, AMERIKA, PREDSJEDNICI ITD DRZE NAROD BIH KAO TAOCE, KO JE POBJEGO PATI, KO NIJE PATI VISE.
Vi cete izgubiti biznise ode vam raja raditi u eu usa ili uk. Nece vise raja raditi za milostinju. Goodbay
goodbay?😂😂😂😂
Niko da kaže istinu, dok su imali jeftiniju struju preko slobodnog tržišta, to nije smetalo. Sad kada nije više jeftina struja eto ih nazad u elektroprivredu i plaču što im i elektroprivreda nudi cijenu po slobodnom tržištu... Krepajte kad ste znali gdje je jeftinije, trpi i kad poskupi, to ue slobodno tržište, dobro damo kad je jeftinije, a kad ode gore onda ne odgovara ili šta već, nego pričaj glupost i na silu postati opet kupac elektroprivrede...