Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je federalna vlada spremna utušiti 2 milijarde u termoelektranu. Gdje ima EU, nema termoelektrana.
Ode Fadil u namjensku industriju. U privatnom aranžmanu, naravno ;)
sve to sto ste zaradili preko leđa glupe sirotinje sto radi za 3-4 stoje ce se istopiti kad sirotinja ode u njemacku a ostanete bez hamala i robova
hahah...koji poslodavci...uskoro cete biti i vlasnici i jedini uposleni u svojim firmama...mamu li vam vi vozate dzipove i provodite se a sirotinja glupa radi za 400 stoje...ali eto skontala sirotinja pa ode u njemacku sve.
fadil je najveci krimos
De ba. Koji poslodavci? Ljudi i dalje prijavljeni na stečajni i minimalac, a razlike primaju u kešu. O kakvim poslodavcima pričamo.Država im dala tu opciju, jer kad odu u penziju imat će onu za sadake penziju, a zgulili leđa za privatničke Mercedese i kurčenja po eminentnim i mondenim skijalištima, a Bgami ljetovalištima.
Supci su poslodavci,99% njih
Minimalne na 500€ ako hocete da ko ostane u BiH
LOPOV, LOPOVA DVA!!