Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imaju oni tal sa kladionicama gdje rade nafurane seljanke što dobijaju komplimente od istih
Što je nangore i ova sića ide u proračun da to ova banda onako barabski raskrčmi
Poreznoj upravi FBiH su najgori lopovi, a evo i kako na pijaca ma se prodaje duhan koji je vlasnik šef porezne pa porezna nedira te na pijacama prodavače, nego odu u poreznu upravi i kontrolišu ljude koji su registrovani a one koji rade na crno a njih ima najmanje u TK 8.000 nedira jer nesmije, ljudi svašta otvaraju po manjim mjestima u selima radnjice koje nisu prijavljene još što je gore svi znaju i ništa nepreduzimaju da tome stane se u kraj.. stoga Poreznoj upravi FBiH su lopovi i kradu ovu Državu.
Stari vec ofucani trik koji znaju i pocetnici. Zaduzis se a onda kao naknadu sredis da ti oduzmu neku imovinu koju ionako nebi mogao prodati, ili ju jeftino namaknu na firmu da bi je kasnije skuuupo drzava kupila.
Sica. Stotine miliona, a ne pola miliona.
Storage Wars :)