Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzlanski kanton drugi po doprinosu, najbrojniji a sa najmanje investicija, magistralnih cesta, 0 km autoputa, najbolji UKC sa duplo manjim budzetom od Sarajevskog itd itd. Do kada mislite tako??
vala bas.. oni dolje hercegovcima prave put.. a hercegovci anarhisti, nedaju marke drzavi 😶
ajmo reći da ste sami sebi krivi, i da trebate izaći na ulice. A ne palamudat kako ste vi drugi kanton po doprinosu, puste šuplju, ajmo akcija.
4,5 b za 10 mjeseci, a nigdje novca, uvijek se krediti dižu, pomoć traži. 4,5b KM, možete li zamisliti koliko je to...
Strahota covjece sta se para ukrade
kada bi javna preduzeća platila porezne dugove penzije bi bile bar 200 KM veće
Da hoce od tih para uraditi barem nesto, barem ista za mjesta i gradove u kojima provode svoje zivote, da makar budu malo pametni pa nije neka para napraviti dodatne programe u parkovima, biciklisticke staze pa ih obiljeziti, pristupe za invalide, poribiti rijeke, zasaditi svake godine barem nesto drveca, napraviti vise programa doskolovavanja. Te i slicne stvari nisu neke pare a i privuklo bih turiste i investicije.
Čuj samo toliko, sačekaj a gdje je ostalih 6 milijardi KM koji su sakriveni od poreza to nikom ništa a.
Nisu oni uplatili već je država pokrala narod. Nemojte stanje okrecati, država pljačka. Otima, stavlja ruku u džep naroda u ime nekog izmišljenog šejtanskog zakona.
Ovi najugrozeniji najmanje doprinose a najbolje zive
Jedva čekam da platim porez mojoj domovini
Samo da pitam: A gdje su pare bando lopovska?!!
4.5 hiljade miliona KM Gdje su pare?!
A Fadil samo kuka,djeli covjece pomazi firme kad vec toliko uberete.Povecaj ljudima najnize penzije radi sta a ne samo dobri ti i Fikret,Solak i dr.
pa ipak danas svjedocimo da nista od toga nije upotrebljeno za zastitu od poplava recimo
porezi nikad veci, stanje sve vise sr*nje
uplatis I opet ne valjas
Samo budale placuju poreze..
Rintajte Bosnjaci za hercegovacke vuko.ebine. U Grudama se danas rodio mali Ivek, buduci ministar finansija u BiH. Cestitke roditeljima
Hercegovačkih Hrvata nema ni 10% na nivou FBiH, a Zapadnohercegovački i Hercegovačkoneretvanski kantoni u kojima Hrvati drže 90% ekonomije sudjeluju sa 15.53% u uplati javnih prihoda.
Treba klix dati i promet fiskalnih blagajni po općinama koje porezna ima na svojoj stranici. Tamo su Široki, Posušje, Grude i Ljubuški u top 25 općina po prometu. Mjesečni promet im iznosi 300 milijuna KM, a imaju 80k stanovnika. Npr. Tuzla sa 110k ljudi ima mjesečni promet od 245 mil. KM, Zenica (100k stanovnika) 127 mil. promet. izvlačite vi Bošnjaci kroz PDV stotine milijuna KM iz Hercegovine http://pufbih.ba/v1/public/upload/files/PrometOpcine_Web_2021_10.pdf