Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tačno da inspekcije rade posao ! Na Bašćaršiji, pa do pola Sarajeva NIGDJE nećete dobiti fiskalni račun! U cijenama koje mi plaćamo je uračunat PDV, ali umjesto u državnu, on ide u kasu kriminalca koji ne izdaje račun. Namjerno kažem kriminalca jer to svugdje u svijetu ima taj tretman, osim kod nas. Četvrtaste glave - gazde su se toliko osilile da na traženje fiskalnog računa, prvo odgovaraju sa arogancijom i prezirom, a na insistiranje i nasiljem. Pored ovih opisanih u članku, ovo su višemilionske utaje poreza koje završavaju u djepovima gazda i mrvice kod korumpiranih inspektora.
Inspekcije idu po lokalnim mjestima i opcinama a u centru grada, one radnje niko ne izdaje racnu!
A kako to da niko ne uradi provjeru "TV BINGO SHOW" gdje izlaze dupli brojevi...gdje je veća vjerovatnoća da te grom iz vedra neba opuca nego da dobiješ "peterac"...
http://en.wikipedia.org/wiki/Statistics procitaj malo, ako ti sta ne bude jasno, pitaj
@darkness11 Kad se već praviš pametan http://en.wikipedia.org/wiki/Probability
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zatvorene 24 od 2224.. nije lose za pocetak :) Toliko boljih, pametnijih i ljepsih stvari za potrositi pare ili za uloziti pare, a oni ko slijepe, nijeme i gluhe ovce malte ne spavaju u kladionicama.
jel se ovo 24 odnosi na jedan kvart ili...??
Treba sve poslovnice kladionica ukinuti, a ne da nam djeca propadaju sa 13 godina, a već ako neko želi da bogati bogate ima internet.....jednostavno donijeti zakon da u krugu od 5 kilometara VAZDUŠNE linije (da ne bi bilo zloupotreba) od škola nema kladionica i riješen problem, jednostavno zakon im je dao mogućnost a što neće biti dostupni djeci a boga mi ni starijim to je druga priča, nek idu negdje na periferiju i nek kocka ko ima viška para.....
Prvo objaviti kod je sve u talu a onda i njih i kockarnice zatvoriti!!
Poznato je da sefovi premier kladionica najave inspekciju radnicama par sati ranije, nakon cega one iskljuce bingo itd i onda dodju ti korumpirani majmuni i kao sve je ok..
i u mojoj mahali zapecatili, ali wc od kladionice :D a i ne cudim se moze kod nas sve
pa Vi niste vecina normalni sta kome puca k .... za kladionicama ako ces se kladiti bujrum ako neces ne ulazi, kakve nebuloze ovdje citam to nije normalno. Jeli to neko nekoga primorava da se kladi., ja mislim da ne i da je to stvar izbora.
ZAPECATITE SVE.
Zašto se članak o krađi iz centralne banke ne može komentirat?!?Po čemu su ovi veći lopovi od onih???Koga štitite?
U doboj-jugu,momak je dobio 27000 na Bingo sistemu,tcnije u Bet-live Mravici,al isplatili su mu ....cak! 15000.... kao neka provizija....niđe veze.ba
Neko nije platio reket stranki na vlasti
LJudi sta je taj bingo ja nisam u kladionicu usao ima 5 godina,prolazim pokraj nikad da zavirim
ma qrac 50%, ni 25% od ukupnih uplata oni ne vracaju.
"_rad bez odobrenja nadležnog organa te angažovanje neprijavljenih radnika" Stalno se se kod inspekcijskih izvještaja pominje "rad bez odobrenja nadležnog organa" Smeta! Kako je moguće da neko ne prijavi djelatnost, a otpočne sa radom ne registrujući se? Ako neko otpočne sa radom, a da nije prijavio djelatnost, znači, radi ilegalno i kao takav ne može izvršavati ni jednu zakonsku obavezu! Da li uopće rade inspekcijske službe? Zašto ne reaguju na vrijeme? Čini mi se da niko ništa ne radi kako valja.
I ptice na grani znaju da su političari u bliskoj vezi sa kladionicama. Tom zlu se mora stati u kraj.
Bakire zatvaraj kladionice i zabrani alkohol i cigarete! ALLAHU EKBER