Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu vam hebem fasisticku , zaboravili ste da je ovo 2013 a ne 1992. Dobit cete jednog osunacenog 22 bez glave. Genocidna smrdljiva krmad....nahebevam se kucne posade!
Kako ce platiti porez oni cije se kosti kriju u nekoj od masovnih grobnica u RS-u. Ovo je samo nastavak pljacke bosnjacke zemlje.
HEHE mora RS nekako da isplati dug Litvancima pa po narodu...
Sva sreća pa nije sve povezano. Litvanci izmuzu Birač, Birač ne plati gas... Neka samo komšiji crkne krava, a ne vidi da je i njegova na samrti...
Nisam mislio u negativno kontekstu nego da opet mora jadan narod ispastat sto politicari zaseru kod vas Laktasi medjedi hebase Birac i ostali dio RS a dok nista nije bolje ni u Federaciji, samo nisu Laktasi nego neki drugi madjedi jbg