Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Termo elektrane treba samo izgraditi van gradova, a neka se bave ekologijom oni koji su zemlju muzli 200 godina, od industrijske revolucije... sad bi da na fukari nadomjeste kajmak koji su kupili, sikter bagro.
Ko ce odgovarat za milione koji su izdvojeni za pripremu terena za gradnju bloka..andelija,salkic,dzananovic,dzindic..tuzilastvo sta radi..
Spucali 200 miliona, ima preko 10 uposlenih B7. Lažu 20 godina već.
Blok 7...jedna u nizu Novalicevih pronevjera!
kako nas EU rastavlja. On mogu imati termoelektrane a mi ne možemo
rijesenje o nezakonitosti garancije za kredit🤔🤔🤔
To treba sravniti sa zemljom
KAKO SU SE KRIMINALCI UŠUTILI OKO OVOGA - A BAČENO JE MILIONE MARAKA KOJE NIKADA NEĆE VRATITI NITI ĆE NEKO ODGOVARATI ZA OVU PLJAČKU STOLJEĆA
Ne znamo šta se događa ali para nema. Je li tako? Takoe
Koji kriminal Andelije i EPBIH. Ovo je zločin. Koju štetu prave BIH.
Kakve veze ima Andelija? Vlada i Parlament FBiH donose odluke.
moze li ista bez kredita