Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U naslovu pise slovenija a dole slovacka 🤦‍♂️
Cekaj malo dok se novinar razbudi, popije kafu, kenja. Opste je poznato da klix nema dezurnog novinara, rade ko u opstini od 9 do 3
Slovak je iz Slovenije:)
Da se razumijemo nije to ukrajinsko žito već američkih korporacija koje su sve pokupovale po Ukr , i oni se kao tobože bore za siromašne zemlje, globalisticko- sotonsko zlo.
Pametni, ako imaju svoje što će im ovo jeftino zatrovano smece
Kad je opstala Bosna bez ičije pomoći i to uz blagoslov čitavog UN-a da se vrše masakri i genocid, opstaće i Ukrajina kojoj pomoć stiže sa svih strana. Toliko oružja, humanitarne pomoći, novčanih sredstava itd. Ko je u periodu '92-'95 poslao Bosni neko oružje da se može braniti? Nama su oduzeli i ono što smo imali, a humanitarna uglavnom nije mogla proći od krkana na brdima. Od mene Ukrajinci imaju podršku svakako, ali preživjeće.
Hahaha jes bila sama Bosna, kako da ne.. nemoj lupati, cuti bolje..
@Slipknot Srbine podudlali ste ga od nata nemoj da budes tuzan. Podudlat ce te ga opet. Al mani se bosanskih stranica idi na svoje. Pusti ovdje ljude da pricaju i rade sta hoce i kako hoce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka cijela Europa ide k vragu
Ove ublehe sto pisu ne valja ni kada je jeftino. Zamisli da si ti poljoprivrednik u svojoj zemlji, digao kredit, cijela porodica radi, dodje Ukrajinsko zito i psenica bez carine u EU, podere te ko vrecu, ne mozes prodati nikome. Znas li koliko ljudi radi u poljoprivrednom sektoru ovih zemalja gore koji nisu konkurentni zato sto moraju placati carinu a ovi ne moraju. To je cirkus druze. Mi kada smo ratovali nismo imali ni za sebe, ovi rekordan izvoz rade. Za Ukrajinu sam, ali ovo je cirkus.
Tako u BiH, digneš kredit, otvoriš firmu, rizikuješ sve, daš čovjeku posao, pristojnu neto platu od 1300 KM a on kaže "Ko te j..., ima u Njemačkoj 2000€ za ovaj posao,ćao".
Nepopularna odluka ali tako se štiti domaći seljak
Ništa oni Ukrajini nisu uskratili, tranzit je ostao na snazi ali je prodaja zabranjena!!! Ukrajini je cilj da izveze jer je morski saobraćaj upitan crnim morem.
Kontraofanziva Bajo moj 🤭🤡🌎
A novinari klixa isto prave razliku izmedju švicarske i švajcarske, to su njima različite zemlje:)
Bitno je da UK žito stigne do zemalja gdje je to potrebno( Afrik. Azija...) ove tri zemlje nisu ni bitne kao potrosaci
najveći uvoznici ukrajinskog žita su kina, indonezije, njemačka i španija. čisto da te informišem :D
Garant će tamo stići...
Studentski posao novinara ali je lik malo mamuran od petka nista strasno.
Novinaru Tarik Kučeviću da li pročitaš svoj text prije objave ili nisu bitne greške za tebe a onda čitaoci prozivaju.
Zašto mi ne uvozimo i da nam sve bude jeftinije od ulja, žitarica, stoćne hrane itd. Nismo u EU i trebamo misliti na sebe ali politićari spavaju....
Uvezi robu odoše pare!!! Bolje da nam naš seljak to napravi, sigurno je kvalitetnije i jos će i pare ostati u našoj državi tj vrtit će se iz džepa u džep!!!
Kad ti EU postane prijatelj onda ai ga po…..sio
U stvari Poljska Gibraltar Grčka