Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predam za podsticaj u Zenici nazovu me zadnji dan i kazu da nisam dobro ispunio papire da ne mogu stic ni prepravit sramota i moj podsticaj daju istim ljudima kao i prije tako da vise ne predajem a onoj gospodji sto je me nazvala za ljeka zatrebalo.
Ovo je odličan procenat, novu vladu treba pustiti da radi, a ne sabotirati ljude na svakom koraku, nisu tu još ni godinu dana. Svi bi mi sve preko noći, a lako zaboravljamo prethodnih 25 godina, zaboravili smo i prethodnu vladu i njene greške, a kamoli vlade prije te.,
ZATO STO LJUDI KOJI PROIZVODE NE DOBIJU NISTA NEGO LOPOVI POKRADU KOLEGE POLITICARA SAMO ZA SEBE PROIZVODIT NEK UVOZE .
Poljoprivreda u BiH je najveća ubleha. Ja godinama nisam ništa našao da kupim što je proizvedeno u nas. Sve jedemo iz uvoza, od krompira i graha do mesa.
pranje para
Tako su se berifaktile u prošlih vlada privatnici nadobijali lakih para.Dogovore se dvojica i zamjene za mašine...ovaj prodao svoju ovom drugom i izdao mu račun. Ovaj drugi prodao svoju ovom prvom. Priložili račune i dobili povrat za kupljene mašine. Valjda su ovi danas pametniji.
E sad češ vidjeti ubleha, fiktivnih ulaganja, ovo, ono. A sve naki fini ljudi. Pih
Konacno nesto i njima..
Ovo je odlicno! Hajmo sada raditi i pustite ove suplje na klixu u reziji malih primitivnih, zlih , opozicionih i nebitnih zelenih!