Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo onaj što ženu udara??!
Odgovoriti istom mjerom.
A sta i da ocekujes od covjeka kojem je visoki doseg afera sa mladjom ljubavnicom i toga se ne stidi. Toga je uvijek bilo i bice, ali slikati se i objavljivati, to je nezrelo i seljacki.
Lopov i varalica!Sta ocekivati?
I ovaj puca po savovima kao i Dodik. Zakuhalo mu se u zivotu pa ne moze da donosi racionalne odluke. Bolje da se drzi partija poslije policijskog, tako smo ga upoznali
Ljubavnica izgleda mecu dobila pa počeo poljoprivrednike da kara.
pa i postavljen je da pravi haos smisljeno i s ciljem,samo protesti i negodovanje na njegov rad i poslat ga odakle je dosao
Kad seljak izuje opanke desava se ovoo...
A što pametnjakovići ne kritikuju sve srpske ministre i prije Košarca, Šarovića, Zirojevića, zašto nisu ništa uradili na uspostavljanju državnih IPARD sruktura za povlačenje EU fondova, na uspostavljanju državnog tržišnog informacionog sistema za utrvđivanje i dokazivanje poremećaja na tržištu. Srbi nam sve blokirali 30 godina pa šutite.
Predstavnicima Srba je u cilju da se unesu nacionalne podjele i da ovo malo naroda osiromaše, to je odavno vec poznato.
Sta ce cetnik,oni ne znaju nista normalno.
sta djubar zna o poljoprivredi????
Ovaj mrmot je davno jos bio za ostavke
E, ako je samo do njega.
Maleni kompleksaš
Udara žene i sprijeda i od pozadi!
Hajde Košarac, mrš i ti za Tegeltijom. OSTAVKE!
TRpa ga i poljoprivrednicima.