Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada će se ukinuti i u ostalim firmama nadzorni jer fakat ni 1% ne doprinose, samo džabe uzimaju 800-1200 km, al fakat.
Samo me zanima gdje ce direktori pogona, sta ce sad raditi... izmislit ce oni sebi radna mjesta...
Koji nadzorni odbor pa gospodo kreka je d.o.o tu nadzorni odbor nije ni trebo
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nema nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
E moj Juro Kerosevicu zasto si ti robijo. Dzindic odlucije o sudbini komorata. Kad ce se ispitaiti, broj yposlenih u masonskoj zgradi EP u Sarajevu. Ova nasa Ep kodaj Perpetumobil, moze energiju ni iz cega proizvesti. Haman se ovdje i sindikat rudarA nagusio..
Sve ćete vi probati ali plačku koja traje od 45-e, nećete zaustaviti.
99% lopovi od obicnog radnika pa do vrha piramide. Pogledajte im samo imovinu i sve ce biti jasno.
Ko bi rekao da je takvo super stanje u rudnicima, sad mi čisto dođe da postanem rudar, samo mi recite kome trebam dati 5000 KM da bi mogao biti rudar? (po mogućnosti da radim u rudniku zlata u Varešu).
Pa tko sad ne bi poželio da bude rudar?
Nadzorni organi sluze samo da se uzimaju premije u njemu a nista ne rade osim sto dizu ruke kao roboti.
Kuko Banovići na respiratorima
Sad će o pljački odlučivati jedan,umjesto pet ljudi!
Bosnjo radi u rudniku i zivot mu nije lak, on ne voli, ne voli muziku, on voli samo ritam jak!
E jesu se sjetili sada kada vise marke preko rudnika nisu u stanju izvuci...motaj kablove rudari poslije izbora toliko im trebate...
No koment!