Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lahko se zaduzit i izgradit put po ravnici a u Federaciji svakih 300 metara od konjica pa dole do Mostara treba most ili tunel a ovdje ravnica Bože.
MI TO MOŽEMO BEZ PROBLEMA
ovim delom tzv repabljik srpxa pokaziva svou ekonomsku moc idae jedna od ekonomski najpros peritetniji etnikona ubejiha
Kad ce izaci na google maps? :)
kakvo je ovo preusmjeravanje traka na slici 11 hahaha ovo nema nigdje na svijetu. Svaka cast za cjelokupan projekat, ali zar je moguce da se ne znaju pravilno obiljeziti preusmjeravanja traka i suzenje puta ...
Nije suzenje, nego prosirenje. U pitanju je dolazak na naplatne kucice i grananje traka.
Ovo proširenje je sasvim nepotrebno. Ni jedna naplatna kućica neće imati posla kako treba. Dosadašnji dio koji je izgrađen do Doboja najbolje oslikava manjak prometa.
Само нек се гради независна Српска+Петровац,Дрвар,Грахово,Гламоч,Купрес,Брчко.
Bandit Dodik napravi autocestu, dok se ovi iz BiH ubiše 3D modelima
Браво за Српску! Више ауто путева, фабрика, мостова а мање верског фундаментализма, мржње и зависти!
Šefik Džaferović - stari prdonja sa pokvarenim zubima koji ce nam napravi najbolje puteve na planeti.
u paralelnom univerzumu
Ovo nam treba, da se smanji vrijeme putovanja, da imamo kvalitetne puteve..samo sporo to sve ide..evo BL-PD autoput trebace bar 5 godina da izgrade...a nema 45km... to treba da bude gotovo za godinu dana kada se obezbjede sve potrebne dozvole....zaposli vise kompanija kao podizvodjaca i neka jedni krenu iz pravca PD jedni iz pravca BL... dosta sporo se to sve odvija...ali aj barem nesto pametno rade..
Ovaj uspjeh bi Terzicu valjao da ne ostane samo na obecanjima nadanjima i predvidjanjima, nego da sad pri kraju mandata sebe i SBB proslavi i njihovo zalaganje potvrdi.
I pored tolikih medjunarodnih kredita i pored neutrosenih kreditnih sredstava ova koalicija u federaciji nista ne izgradise jer se ne mogu partneri nagoditi niti o trasama niti o podjelama talova ciji ce izvodjaci dobiti poslove, a Jusko i Terzic samo najavljuju i potpisuje nove trase i dionice, a plate i sve privilegije idu redovno.
Svala cast, lijepo je procitati da se nesto izgradilo u nasoj prelijepoj drzavi. Normalnim ljudima ne bi trebalo biti vazno ko je ko vec da se gura napred i volio bih da docekam taj dan da se vratim u nasu drzavu i da tu zivim!!!
Fino fino, iz Zenice do Sarajeva a sada i do Banja Luke u čas posla, za razliku od višesatnog cunculanja iz ne tako davne prošlosti. Samo naprijed, nastavljajmo graditi BiH.
vjerujte da će se kad se spoje Banja Luka, Doboj i Sarajevo sa Bosanskim Novim taj autoput biti žila kucavica rsa, niko nije kreten da ide starim putevima do EU, jer svi imaju auta koja najbolje funkcionišu na autoputu. odličan recimo desetogodišnji projekat iz manjeg entiteta. putarine će naravno uzimati sebi, FBiH može da plače jer su krali više nego su pravili, a nama će pozirati nacionalizam kao i uvijek
dodik svaka cast,posten nisi,ali bar ces nesto ostaviti iza sebe rs-u,dok mi iz federacije gradimo 30 godina od sarajeva do zenice