Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet majorizacija hrvata :D
Aluminij na aparatima.
Koliko informacija o kriminalu a Covicu i kradeze-u smetaju skidanja hrvatskih obiljezja iz sluzbenih prostorija.
KLIX, pokušajte napraviti razgovor sa D. Čovićem,. Vjerovatno je, da će reči, da se zadire u temeljne hrvatske / lopovske / interese!
Oni bi malo jeftinije struje preko leđa građana, pa bi opet bili profitabilni.
........nikšičeva vlada potpomugnuta sa svojim partnerima hsp-ovcima dovršila je ono što je sarajevska čaršija zacrtala......unišititi aluminij kao simbol hrvatskog mostara
Jedna stvar je pod znakom pitanja, ko je i u cije ime narucio ovaj trenutno objelodanjeni revizorski izvjestaj ? Aktuelizira se tzv. problematicno poslovanje aluminija vjesto tempirano pred uspostavu nove vlasti koja treba uspostaviti svoje nove marionetske nadzorne ljude od povjerenja koji ce im sluziti u tekucem mandatu kao orkestrirani prenosioci informacija. Toliko pitanja, a nedovoljno adekvatno ponudjenih odgovora. Igranje statistikom u jednosmjernom toku vodi do zgrazavanja ostatka nezaposlenih lica, koji u ovome vide smrtnog neprijatelja drustva. Dupli stanardi i pogresna percepcija, gdje se prizeljkuje sa tacke gledista nezaposlenih, da i ovo ode u 'stecaj' fiktivno vodjenim gubicima koji su daleko od realnog stanja na terenu. Plate ranika nisu velike, kako se to ovde predstavlja, problem su nezasluzene plate neradnika u sektoru 'razvoja', 'upravne zgrade' i 'administrativnih' poslova bez jasne vizije i strategije u sklopu 'nazvanih' funkcija koje obnasaju.
Kod nas je sve suprotno. Ono što se moglo i trebalo razvijati, UNIŠTAVA SE. A ono što se trebalo gušiti, razvija se i cvjeta.
đe hdz dođe tu trava ne raste
grabili i kapom i sakom i eto nema vise.............
Fina reklama i za KPMG :)
Ovo u KPMG-u vidjeli kolike su plate u Aluminiju, pa ih ocrnili iz ljubomore :D
A tko je KPMG? ..pricam ti pricu...
Jako zanimljiv članak, a vjerovatno su i podaci točni, gluperde komentiraju visine plaća, ne znaju o čemu se radi, jeli neto ili nešto drugo, klixu je bitno postići cilj ovom informacijom. Hoćete reći da su za bijedan život većine muslimana (bošnjaka) u BIH krivi hrvatski političari, a kao oni drugi pošteni i sposobni. Ovaj članak je za fukaru, da se ista razmaše dalje od sdp-a i sda, drugi su krivi za sve, kolji se marvo da lopovima bude dobro.
Od koga li je klix uzeo pare pa nas ovako bombarduje Aluminijem svaki dan? Ja mislim da je od HDZ-a.
s obzirom da se radi o povjerljivom izvjestaju nadam se da ce aluminij tuziti klix
Opaaa,plate 2500 KM a traži se jeftinija struja ,stečaj je rješenje,EP BiH stanovništvu povećava cijenu zbog aluminija ??? Uostalom,imate EP Mostar pa neka vam je daju džaba
Iako sam elektro struke prvi put cujem da postoji i "hrvatska struja "...,da li neko moze da mi objasni kakve su tehnicke karakteristike te struje...Unaprijed hvala...
A zaboravio si ono najvažnije - plaćate i radite za BAM - BOSANSKU MARKU! A za kruh ti je potrebna jedna kovanica sa BiH grbom ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo 20 milja plata a onoliko kuko za manju cijenu struje ja se bio sažalio koliko je kuko.
škutorska posla....