Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta npr. ti žitelji Ustikoline imaju odlučivati na referendumu? Je li njihova Drina ili korito Drine?Je li to njihovo kolektivno ili privatno vlasništvo? I onda ti ovakvi i oni sto su uništili sve kompanije (državna imovina) pričaju o državnoj imovini.
Mujo dragi shvatas li svoju neozbiljnost sa svim ovim :( dobro si neku skalameriju da radi tako važne radove , pitanje je da lj je ova firma GeoLp uopće ovlaštena za ovo , prema slici mi djeluju kao da su penzioneri , znaci drama u negativnom smislu
Ko ce dati koncesiju???. Drina je opste dobro, I koncesiju treba da da SUVEREN (Institucija Nacionalni Parlamenta BiH) to jest, koncesiona kancelarija na drzavno nivo, ako to uradi Federalna kancelarija to je rusenje Suvereniteta.
TITO je za 30 godina izgradio na Neretvi: Jablanicu, Salakovac, Grabovicu, Mostar, Ramu Na Drini: Višegrad, Bajinu baštu, Zvornik. Na Vrbasu: Bočac, Jajce I, Jajce II . Na Trebišnjici: Trebinje I, Trebinje II, Čapljina. A ovi iz SDA za 30 godina vladavine NULA HIDROCENTRALA, oni samo ISTRAŽUJU ono što je već PLANIRANO i ISTRAŽENO !!!
Jest, ali kod Tite se nisi smio buniti protiv toga. Milicija kosti polomi istog momenta. A sad dodje udruzenje ribara i napravi zastoj od dvije godine. E sad da je kao kod tite ti bi prvi rekao tuku ljude, nikakvih prava nemamo. Kako ste svi licemjerni FUJ
Samo za jedno desetljeće u 1980 tih napravljeno je: Salakovac, Grabovica, Mostar, Čapljina, Bocac, Višegrad i termo blok 7 u Kaknju, Ugljevik i Gacko. Za 32 godine SDA vlasti samo vjetroelektrana Podvelezje sa negdje 48 MW instalirane snage. Skoro svaka pojedinačna mašina u gore nabrojanim projektima ima veću instaliranu snagu.
Ne pametujte,nije niko livada,šta ovi džaba rade ispituju, ma nemoj pitaćete šipak poslije samo je započnu
pitati selo šta misli o projektu od državnog značaja, je kao pitati Elzinu Pirić za sastavljanje Vlad Federacije. nema tu referenduma, projekat je nužan i ima da se gradi bez obzira šta Elzina ima da kaže
E to isto selo od nekoliko stotina ljudi, preko svojih općinskih vijećnika, je prije petnaestak godina blokiralo isti ovaj projekat..hoće li sad biti drugačije, nisam optimista..i onda se mi pitamo što smo gdje jesmo, a projekte od državnog interesa nam blokira šačica pojedinaca.
Mamu vam J zelenu, zedni cemo se probuditi, necemo se vode moci napiti. Uh kako ste iskoristili nasu muku, grobnice i stradanja. Dabogda 100 godina bolesni zivjeli, sve potrosili na lijekovi, da bam sve ovo nema smisla sto ste uradili.
Šta nam znači Referendum, kad imamo i Izbore pa ponovo neki stranac nam odluči pobjednika a CIK broji mjesec dana da to sve uštima, tako da referendum za gradnju ne znači ništa kad vi taj isti Referendum smuljate