Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije loše, nije loše...samo podebljajte asfalt i niko vam neće biti ravan
suti ogulice nas ko hrvate i njih tek čeka naplata onih silnih autoputeva jos oni su jači u turizmu za nas nek nam je Bog na pomoći
Nema spajanja Tuzle sa koridorom Vc...to ide samo kroz Srpsku Republiku! Vama ne damo nista! :DDDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
svaka cast. gradimo da povezemo!
Svi GLUPANI koji se dive političarima jer se radi na autoputu neka dobro lupe glavom o zid i još jednom i još jednom dok NE SKONTAJU da se ovo sve gradi od NAŠIH PARA, od POREZA koje svaki dan plaćamo, od kupovine žvakaće gume preko odjeće do automobila. Znači, nemojte bit toliko glupi, bolje lupajte glavom malo.
Mozete zaboraviti na koridore i veze sa Evropom,nikad necete dobiti prikljucak iz RS za tamni vilajet! Niko nece da mu dolaze vehabije i teroristi!
Ja nemam traktor,zivim u gradu i vozim Mazdu! A koridor iz RS za vase krajeve necete nikad dobiti,ne zato sto vam mi ne damo,vec sto vam Evropa to ne dozvoljava!
Jašta, Evropa jedva čeka da se sprijatelji sa srpskim teroristima koji podržavaju Gavrila Principa :) Vi haman zaboravljate da je ove godine u Sarajevu cijela Evropa s ciljem da obilježi stogodišnjicu terorističkog napada kojeg je sproveo jedan Srbin 1914. godine ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mehlem za oči vidjeti da nije sve tako crno u našoj dragoj i lijepoj Bosni i Hercegovini.
Da, na svu sreću pomalo je i sivo.
Svaka cast, samo tako nastavite. Definitivno su JU Autoceste jedno veliko osvjezenje i pozitivna stvar kod nas.
de Emsade ustrpaj tu košulju, nisi više momak
Ova struktura je učinila bar duplo više nego ranije strukture koje su se stoličile bar troduplo više godina,sreća je da nisu svi isti je jedino što mogu reći
nije to ucinila ova ili ona struktura, vec svaki građanin ove zemlje
ako pobijedi i naredne izbore SDP što je vrlo nemoguće,možda bi i imali cijeli autoput do 2018!
možda bi i Zlatki Lagumdžiji niotkud punac dao još jedan stan
znaš i sam da od pobjede SDP-a nema ništa ... uzalud se trudite da spasiti ono što se spasiti ne može, oni koji su glasali za SDP , a i sam sam, nisu glasali zbog Zlaje nego zbog ljudi koji su zadnjih godina napustili SDP ... možete vi sjediti do zore na portalima i trošiti vrijeme ali nema od toga koristi , nisu za SDP glasali oni koje možete kupiti jeftino ili im zamazati oči ...
SDP jugend in 3, 2, 1...
Čuvaj se virtualnog bojovnika Keme !!!
samo naprijed, nek se samo gradi i da se zacepe usta onima koji u nicemo ne vjeruju. Ova vlada ce pokazati sta je i ko je.
Spojiti se što brže na Evropske koridore i izvuči zelju iz izolacije....
....zemlju...
Mozete zaboraviti na koridore i veze sa Evropom,nikad necete dobiti prikljucak iz RS za tamni vilajet!
Učini mi se do Zavidovića....budala :) Kako ovo moćno izgleda :)