Komentari (339)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hitler se okrece u grobu
da li sad shvatate zasto bakir ne zeli vjece ministara ni vladu federacije...u vremenima kad nema vlasti korumpirane oligarhije sebi mogu da nastimaju cijene svega...zna se ko je uhljebljen u bh gasu u telekomu u elektru..sve ce to da poskupi...
@SrbskaZastava gde si drinsky krme te ubolo
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Hazime imamo Bingo
bem ti tipku po tipku, kad Ce taj Bingo doci u Cazin
Ubrzo bruda
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako bi prikrili svoje gubitke pa muzi narod ,plin uopste toliko ne kosta ,rusi duplo jeftinije prodaju
Sto ne dignu plate 30% mamu im j.... Raja unisti nas nacionalizam i vjerski fanatizam, a drug Titi je bio u pravu, svi smo mi niko i nista ako nismo zajedno, a tu mislim na bivsu Jugu.
Samo vi dizite cijene, mi cemo nastaviti loziti ugalj, opanke, gume i ostali otpad umjesto da plin dajete po nabavnoj cijeni da nam zrak bude cistiji.
mamu vam hebem
Revolucija brate Recolucija. Treba nam sve dici cjene i opet bi sutili.
Ma dajte molim vas pa malo je treba barem 50% da ode gore
Nikada i pored stalnih i mnogobrojnih pitanja KOLIKA JE ULAZNA CIJENA GASA , građani nisu dobili odgovor ,osim da je ulazna cijena plina DRŽAVNA TAJNA ! ZNATE ŠTO ,,DR6AVNA TAJNA,, , PA ZATO ŠTO NAS JE DRŽAVA DERALA KOLIKO I KAKO JE HTJELA ! SADA HOĆE DA NOVOM VEČOM CIJENOM PODVALE NOVOJ VLADI KANTONA SARAJEVO , DA IH GRAĐANI ZAMRZE I DA SE NA NJIMA KOLA SLOME ! PORUKA NOVOJ VLADI,,OBAVEZNO,, ZAUSTAVITE SVE PODVALE PRETHODNE VLADE , KOJA NEĆE DA SE POMIRI SA VAŠOM POBJEDOM !
Zahtjevajmo da se sve obrazloži u javnosti u zadnjih deset godina , Kako je bilo kretanje od ulazne cijene ,troškova , rasta cijena goriva na svjetskom tržištu , vidjet če te kako su nas pljačkali bezdušnici i sada hiće da se na novoj vkasti slime kola ! SRAĆUNATO ! BAGRA .
haj valjda nece i gas poskupit.
pa ti puši. znaš pošto će sad biti upaljači
nista od ekologije, zagadise nam zivot cijenama
Bakirovci se igraju i životima i pokradenim imetkom!
U Dzalalabadu stanje redovno
Ovo je sigurno jedna od mjera za čistiji zrak u Sarajevu....
Necete vi nikako vise poslovati jos ce mnogo korisnika se iskljuciti i polahko ce te propasti ako bog da.
nama ovo nie nikaka vest. to ne dopire do nashi ushiu. nash mozak nemere da dokuchi sta ochete da kaete sovim. mise palimo samo na vesti ododigu, tzv eresu, 9 djanuaru, zastavama, iostalim vaznim stvarima.
Pa normalno kad mi glupani ovisimo o tudzem resursu, a imamo svoj strujni samodrzivi koji za fening prodajemo susjedima, a oni masno prodaju svojim gradzanima. Treba zaustaviti izvoz stuje u bescjenje, a usmjeriti ga jeftinije prema svojem stanovnistvu. Lp
Kaze zagadjenje mamuu vam vasu treba samo gume loziti i cumur truhnite skotovi