Komentari (405)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vec ima kineski KFC kod Doma Armije :)
U Vaniju spermije momci stavljali djevojkama u sendvice, govori momak koji je radio tamo. Od tada ne jedem tamo, nekih 6-7 godina.
El-Assad znas koja je vjerovatnoca da tako zatrudni ? Skoro pa nikakva. To je bio cisti hir. Aha zatvoili su isto tako fast foof-ove na kojima se uposleni klizaju na smrznutim burgerima na plocicama pa ih kasnije peku, cuj zatvorili bi, hahahaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...svaka čast...jedva čekam...samo neka izbora što više...što više izbora u svakom segmentu življenja donosi samo kvalitet i dokazuje slobodnu volju! monopol ni u cemu nije donio napredak niti kvalitet zivota :-)
...ma pusti licemjerstvo...ali eto ja njih bolje poznajem nego oni sami sebe... znam šta rade bosanci kad prvi put predju preko granice pa doddju u evropu i misle da ih nikone vidi :-) isto ko arapi kad stignu u evropu... bošnjo odmah trči u mcdonaldse,meksičke,tajlandske restorane i sve ono ostalo što je "stigmatizirano" u bosni pod američko i jevrejsko i haram itd! guše se... a onda se vrate nazad u bosnu- moralizirati drzavi vazove i hutbe!
...ragdolly vegetarijanci nemaju prava riječi ni o kfc,ni čevabdzinicama,ni mcdonaldsu i naprosto o hrani... ...idi tamo žvači kupus i grickaj mrkvu!
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
braca Stojinic otvaraju inace su oni poznati amerikanci haha
pitanje svih pitanja da li se radi toga cevapi pojeftiniti ili ce i dalje nastaviti derati guzove sa 8 maraka za porciju... cisto kao informacija, u travniku je desetka 3 marke
http://www.dignited.com/wp-content/uploads/2013/12/KFC-Obama.jpg
IMA GDJE KAKAV DADO I DENIS DA OTVORE ,,NEŠTO,, GDJE BI SIROTINJA MOGLA DA RADI I ZARADI NOVAC DA PREŽIVI, PREHRANI SVOJU PORODICU PA ONDA I DA SVRATI U NEKI OD OVIH RESTORANA, ZAŠTO DA NE. U SARAJEVU TOBOŽE OTVARAJU KAO NEŠTO, GDJE ĆE PA ETO ZAPOSLITI PAR RADNIKA KOJIMA ĆE VLASNIK DA OGULI KOŽU, ZA MALU PLATU, BEZ VIKENDA I GODIŠNJIH ODMORA, GDJE ĆE RADNIKA EVENTUALNO PRIJAVITI ALI PRIJAVITI NA MINIMALAC I SL. A UZ PUT ĆE ISTI TAJ VLASNIK DA ZGRNE LOVU. I OVO MI NEKA VIJEST, SRAMOTA!
Znaci bolje da se uopce ne otvara, pa da se sjedi kuci bez i ono malo zarade ili sta? Kod nas je opce poznato, kad se ne otvara "mi smo vukojebina", kad se otvara pljuvanje. Pa bar ce biti zdrava konkurencija i pokoji radnik sa bilo kakvim primanjima. A to o cemu ti pricas, nisu oni za to krivi, vec vlast koja je dovela drzavu do tog. Da je dobro nije, ali vlast se birala, kod pojedinih toliko strastveno su se stranke koje kradu drzavu vec desetljecima uzdizane u nebesa, branjene od pojedinih biraca kao da je u pitanju zivot ili smrt. Kako se kaze kakav narod - takva vlast -takva drzava !
Pa ja nas narod nebi da radi za prosjecnu platu nego da mu je....mrsko je raditi za minimalac nego da je avione kamione auta od jedne plate hahaha naucilo sjedit i popovat po vazdan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo otvara Stojnić, znači biće krkanluk k'o i kafane.
http://www.kentuckyfriedcruelty.com/ Tretiranje zivotinja, od strane glavnog snabdjevaca Tyson-a ,,mesom" (citaj izmrcvarenim zivotinjama ,ovog haj nazovi restorana (super) brze hrane KFC -a. Zivotinje punjene prvenstveno hemikalijama koje jos neki nazivaju mesom. Pilad koja rastu ,ko przena zrna kukuruza koja prelaze u oblik kokice ,skoro pa identicnom brzinom. Druga vazna stvar, ulje u kojem se prze proizvodi istog ili slicnih restorana se nikad ne mjenjaju u onom vremenskom intervalu u kojem moraju - ne trebaju, nego moraju ,a sve radi ustede i naravno profita. O kancerogenosti takvih masti i ulja ima na srecu, na internetu .U slast vam - prijatno.
Da se mene pita i da imam love ,ja bih doveo u Bosnu Hardee's i Taco Bell
Super eto taj restoran će uposliti nekih max. 20-30 ljudi i time smo sve brige skinuli. 100%... Mi smo jednostavno potrošačko društvo i stranci znaju to zato i ulažu. Ništa puno mi nećemo imati od ovoga, samo ameri hoće. Kada ću više pročitati da se otvara nova fabrika?
100000-20=99980, ide pomalo :D
to nećeš nikad pročitat, nažalost..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ponesi flasu vode i kilo papira jer ces se usrat od ulja. Predvigdjeno da se mijenja nakon 12 porcija a KFC mijenja ulje nakon 30-tak. Pouzdan izvor. Ja sam se uvjerio. Od mene su 200 metara, i sljakaju 24/24. Uz konzervu skuse sam sigurniji poslije ponoci.
U Vanniju je klopa sasvim ok, a objekat izgleda tako dobro, da uljepšava grad, samo zlonamjerni mogu reći da nije tako.
Hoće li ikad pistat: Otvara se planetarno popularni :Energoinvest, Famos, Tas, Šipad, Zora, Vaso Miskin Crni, RMK Zenica, Feroeketro, UPI, TP Marketi, i ostali slični Brendovi!!!
jedi domaće kupuj 387
porcija cener, a lovačka pašteta na akciji i za 0,80KM, dileme, dileme.
Hoce li Z.Komsic presjeci vrpcu na otvaranju :D ?
Jebote meso koje nije qurac napravio..