Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eronet download 20mb telekom oko 5mb ,dobri ste
Ma džaba ti je pričat... Bošnjo je vidio naslov i otišao na komentar. U istom tom komentaru pizdi zbog 4G mreže, a ni slučajno si nije dozvolio informisanje i prosvjetljenje o tome da nadležne institucije opet koče stvar!
2032
Vidi ovog uhljeba što se smješa kao da je on otkrio Nokiu
Mogli ste ga pitati i koliko je obezvrijeđena firma stranačkim uticajem, zašto su narušili turističku perspektivu zemlje svojim tornjevima na planinskim vrhovima, kolika mu je plata i je li ga stid gladnih boraca, zašto su im vječito redovi na šalterima centralne pošte u Sarajevu, koliko su izgubili/dobili pretplatnika u tih 25 godina i još milion pitanja ... ali niste i neka niste jer njega svakako stranka postavlja i njima je jedino odgovoran.
Zaimoviću. Samo da ti javima da sam nakon 18 godina korištenja usluge BHTelecom, konačno progledao i odoh kod konkurencije... Jesu ustaše ali ja više nemam para da hranim vas nehljebe!!!!
5g radi na frekvencijama koje stete ljudskom mozgu. Ako ima bilo sta dobro u balkanskim vuko.ebinama to je bar da ste daleko od toga. Ja sam u kuci iskljucio 5g, i koristim samo 2.4 GHz frekvenciju koja je sasvim dovoljna za sve potrebe. Sta ce nekome vise od 100 mega bita u sekundi brzina prenosa podataka, kad i sa ovom mogu skinuti bilo koji film za minutu?
@Shrekspir5g I 5 Ghz su dvije različite stvari. 5g znači peta generacija, a 5GHz je frekvencija na kojoj rade na primjer neki routeri
To se, dragi, zove šuplja priča.
Ti si direktore u kamenom dobu telefonije. A PTT postoji mnogo duže od datuma koji si naveo. Da nije bilo tog PTT, preduzeća neznam gdje bi smjestio svoje guzove. U Sarajevu bi se veza održavala preko kurira i telala. Nego koliko si ove godine, za izbore, dodijelio SBB-u? To je tebi najvažnije pitanje!
nek se vrate na 2G
Direktor kockaste glave... Je li diploma iz Travnika ili Goražda?
Istog trena čim je bilo moguće prenijeti broj a da se zadrži, prešao sam kod Eroneta, potpisao ugovor na pretplatu za 2 godine i dobio mobitel za 1 marku, i od tad još jednom obnovio i dobio još jedan. Kao gospodin platim račun bez čekanja u redu u poslovnici kod pozorišta na "platomatu". A kad starcima (koji su glupi pa neće da pređu Telemachu) plaćam račun za "Moja TV" i internet u BH Telekom, svaki put se načekam u redu i iznerviraju me idioti na šalterima.
Ja evo godinama koristim mtel open trio, od nedavno opticki 60/30. Prezadovoljan, rijetko puca, rijetko imam probleme unazad 6-7 godina. Ako nesto i ne valja nazovem podrsku, nekad i u kasne sate. Nikad nije trajalo duze od 1-2 dana da poprave nesto. Vjerujem da u regiji postoje bolje i jeftinije usluge, ali dok ne dodje nesto bolje, od mtel-a ne micem. Preporuka svima koji zele pouzdanu i kvalitetnu uslugu.
U Crnoj Gori sam uplatio 14,5 eura i dobio 250 GB internet saobraćaja. U BH telecomu ako hoću doplatu od 1 GB moram platiti 6 KM. Dakle u BH telekomu tako 250 GB dodje 1500 KM!!! Čekam samo da mi istekne u govor, i... Bye bye telecom. Dok se ne popravite i presanete biti finansijer SDA. Nije ni čudo što im dobit iz godine u godinu pada. I padaće još.
dok uvozimo hranu ovdje se kuka o 4G, kao da je to nesto sto ce rijesiti sve nase probleme. E vala, bolje i ne zasluzujemo..