Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto kao buvljak u Zenici. Uglavnom loša roba, ali ako redovno ides mozes naci blago za siću. Znao sam kupiti knjizevne klasike za po marku dvije, kozne patike za cenera, skoro nove Polo majice iz Dojclanda za po 3 marke. Za ljude koji nemaju srece kao ja ovo je nazalost jedina prilika da se fino obuku. Pozz za Mostarce! I Mostarke naravno :-)
Ne daj se Jimmy 😚
@vodenicar2 Malo sam se pogresno izrazio, ja hvala Bogu nisam vise primoran hodat po buvljacima osim iz dosade, ali ogroman broj mojih sugradjana u buvljaku vidi spas. Sve su to nama nasi lideri dali, sjeme im se zatrlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo se vi tjesite i zavaravajte da je to socijalna trgovina, ogromne pare su tu vrte, a racuna ni na mapi.
Iz zraka kao tvornica automobila. Glasaj narode babo od turske ce vas spasiti, u hamanet smo mu ostavljeni. Bit ce pa(muka) uskoro....
I Velež je iz Vrapčića.
auto-pijaca nedjeljom u sarajevu korida je kao da idete na balet za istu.
kupis gace i carape koje drze do kuce i izadje me skuplje nego u prodavnici.
nekada ovdje bješe fabrika
Ciganluk
Velež Vrapčići
Ovo se sve da uredit i natkrit, da vlast ima sluha...
Mostarski Buvljak.
Dokle god se držimo iste politike i svojih torova i dalje će mo kupovati po pijacama
Ja to na ebayu kupujem.
Uzas!!!
ruglo