Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako sada traze svoje! A nase stedise traze vec godinama svoja prava u njihovoj drazavi i nikom nista. Tipicno za Slovence!
Istuširajte ih...
Opljačkali su čitavu SFRJ, 3,5 milijardi dolara za dvije godine, a o štedišama se ne zna tačan podatak! Zatarabi svu imovinu postavi svoje obezbeđenje i čekaj sud ili ....
Tužite koliko hoćete, kad ta firma koja duguje nema imovine.
Prosipanje iz praznog u spuljo.
Interesantno, dug skoro isti koliko vrijede objekti Tuša u BiH. Neka lijepo sve Sud blokira, proda objekte Bingu koji je bio zainteresiran i podijeli oštećenima, a otpušteme da se vrate na radna mjesta.
jel ti stvarno misliš da je tuš vlasnik tih objekata..odnosno da nisu plačali rentu ili najam...interesantno je zapravo da ti misliš da je tuš vlasnik tih objekata..svašta!
Hladan tus za sve
"Ranije je to poslovanje bilo uredu za bosanske uvjete", dodaje Hodžić. UREDU UREDU UREDU UREDU UREDU UREDU UREDU UREDU UREDU
Bosanski uvjeti. Sad se u Bosni kaze uvjeti, ranije se govorilo uslovi.
Tuš ih okupo i presvuko.