Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise volim izgubit u lutriji nego dobit u premijeru
Ista je to mafija, vjeruj mi.
Djecko provjereno znam i trdim da jedan solidan dio ide za sport i lijecenje oboljelih,znam neko ce ipak reci da je to nista naspram onoga sto uzmu al budimo realni bolje ista nego nista.dok vlasnici privatnih kladionica nedaju a nit drzavi placaju ista nego prave hotele po dalmaciji kao sigurica ako dodje vrijeme pa drzava proradi i zatvori iste
čuj prihod 29 miliona a državi uplata 200.000, pa gdje su ostale pare kriminalci jedni
Pise ti da je uplaceno 230.000 vise u odnosu na proslo godinu , odnosno ukupno 4.670.000 KM. Jesi pismen ili plata dolazi iz Hercegovine?
KLADIONICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Mafijo,gdje su pare...
nas omiljeni sport
Naravno, kada nista me isplatite, kada je neko osvojio dzek pot od par miliona? Nikada, niti ce osvojiti... svugdje u svijetu se zna kada neko osvoji lutriju, kod nas ne, jer Nema takvih..
Zasto dzek pot nije min 3 miliona KM ili koliko vec jer niko nije osvojio a raja redovno, ko svicarski sat, uplacuje svake sedmice..
Dok je ovaca, bice i vune... Bice i dobiti za Lutriju
Najvecu lovu na kladionici obrno je doktor Dika Slezak nekadasnji Derby, i Bet Shop kladionice ciko se povuko iz posla i tisu misu.
Ovo je najveća praonica para u BiH. Direktori rade šta hoće i u tišini mlate lovu.
Samo mi nije jasno sto BiH lutrija nema fiskalne kase a privatne kladionice da sve vam je jasno s ovim ko krade.