Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glamoc, Kupres, Duvno, Livno...mogu proizvesti krompira za pola EU...ali vlasti to ne vide ili nece da vide
možemo proizvoditi eko hranu, ali je ne znamo prodati po pravim cjenama. cjela naša zemlja ne utroši pesticida koliko se utroši na samo jednoj plantaži u Holandiji.
Samo je problem, sto niko nece kopati i saditi ;)
Jebote narod u svijetu se bavi prodajom zlata cinka olova srebra bakra dijamanata dragulja smaragda, a kod nas polemika se digla oko prodaje kompira (krompira) jebo ih on koga još jede? Samo bijedu navlače još goru. Jest narod bolestan ccccccccc, ovo nigdje nisam ni vidjeo ni čuo.
Imali sta gdje dobijes pare a nista neradis? Neobradjeno zemljiste treba ostaviti za buduce generacije.
ima, nadjes pedera i on te zeca za pare, snima filmove sa tobom i ti tako zaradjujes, nemal pa dzaba
kad bi naši ljudi htjeli da se prihvate motike ali radije bi da kukaju kako se nema
yebo vam krompir mater, na krompir smo spali ba ništa više nema hahaahah
posadi ga u beton on će da raste :D ej zemljo indijo
ehhe tačnoj tako. Jebo majku svoju niče gdje god hoce. Ocima ga ne mogu gledat nit ga jedem nit ga volim, jbg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odlično,da bude još proizvoda izvezenih i dobiti. =)
ne kontam, izvezeno 2000 a uvezeno 17 000 tona
Evo napokon posla u BiH ,,doduse za 200KM mjesecno..
jebaji ga. Dosta je i 200 km mjesecno. To ovako rasporedis: mjesecno imas 4 vikenda (Petak i Subota izlazni dani), 4 karte za koncert po 10 km= (40 km), svaki izlazak popiješ po 5 piva (5x3=15) (Za sedmicu 30km, a za mjesec 120 km.), gorivo 40 km, i ostane ti nekad 5 a nekad 10 km. Ovi izračuni gore su ofrlje bili, jbg neko pije ovoliko a neko manje-vise. A ako imaš curu (cirka) 400 kerma mjesečno. I vrijedi li radit u " tvornici " ili krast?