Privreda
2
Pao profit Samsunga
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš mi ih je žao! Nek malo spuste cijenu igračkica, čija proizvodnja ne košta više od 100$, a prodajna cijena je oko 700$. P.S. Ako su ovo pročitali iz Samsunga, nek mi pošalju 2-3 Galaxy S5 kao nagradu za ideju.
prodaj im patent :D
Najviše su mi smješni ovi što govore ima jeftinijih a boljih telefona od samsunga a svršavaju na galaxy. Ipak Samsung je garant kvaliteta ali jedino gdje bi mogli mnogo napredovat je dizajn.
Ja sam imao Samsung i mogu ti reci da i nisu bog zna kakav kvalitet. Plastika jeftina, dizajn dosadan, android pun bootloadera koji znatno usporavaju uredjaj. Kupis verziju od 16GB, i dobijes duplo manje prostora u memoriji, zbog enormno lose modificiranog OS-a, plus bootloaderi koje sam spomenuo, Ako hoces da sebi ukines to sranje, moras sam i gubis glupu garanciju, plus glupa politika firme da uredjaje starije od 18 mjeseci lisi podrske. Ima jos toga koliko hoces.
E druže pošto vidim da izgleda mnogo znaš o ovome šta bi mi ti preporučio da kupim iz ove srednje klase pametnih telefona. Meni se sviđa ona Xperia SP ali kažu da je sranje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vjerovatno zato sto kineske manje poznate marke (u svijetu) polahko osvajaju trzista. Xiaomi, Doogee (sad sponzor Villarreal-a), Thl, Zopo, Cubot, iNew, Elephone, nude isto, a poneki i vise, a minimalno u pola cijene jeftiniji od Samsunga ( a samim tim i ostalih brendova)
ma stas kad je navikano...on da proizvede kutiju sa tipkama, to bi narod rekao "zadnje cudo tehnologije"
SONY
ericsson :P
Z2 zivotinja.
xiaomi je zakon.. 340KM umjesto 1200KM, isti stvar a jedno se zove samsung i taj naziv dodatno kosta 860KM. zadnja verzija xiaomiija MI4 je skuplji ali zato je najbolji po svemu.. http://oizoioi.com.my/blog/xiaomi-mi4-specs-comparison-xiaomi-mi4-new-flagship-killer/
Imas i Oneplus One, samo ima neka glupost sa invajtom. Ne mozes kupiti 'onako', osim preko ovih sto su vec kupili.
E i treba im. Glupa gospodo iz Samsunga - ne mozete promjenit masku S4, nazvat ga S5 i ocekivati da raja poleti uzeti to smece. Hoce par pomodnih kretena ali normalna bistra raja nece. Govnari.
Il' uzmes S3 il' S4 isto sranje, sve neke greske na svakom,, jbs to
ja imo pametni telefon, izgustiro ga, ispocetka bilo zanimljivo, poslije skonto da je budalastina jer je 90% mogucnosti nepotrebno, pa se vratio na stari dobri mobitel sa tastaturom
mozda sto je pametni telefon veliki zalogaj za tebe
to je samo dokaz da si nesposoban budući da si čitav život bistrio kako si rođeni sarajlija i gledao ko je došljak pa ti mozak zatrokirao i sad nisi u stanju da koristiš smartphone
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
evo nasikirah se..
Velika konkurencija. Osim Apple-a sad imaju i ostale igrace u igri kao sto su Huawei, HTC, Nokia, Sony. Vjerovatno ce popraviti situaciju sa Galaxy S6 ili Note 4.
DIZAJN NJIH SJEBA, DOSTA VIŠE PLASTIKA NA PLASTIKU A OKOLO OFARBANA PLASTIKA SA PLASTIČNIM HOME DUGMETOM A KOŠTA MILJU.....ODVADI BA LOMA
@Meth Fazon je u tome sto ne treba odmah nakon izlaska ista uzimati, nego lijepo se saceka da padne cijena. Gotovo svaki telefon koji izadje je 1000+ KM. Usput, ne moras pisati Caps-om jer mogu normalno procitati.
Prevelika konkurencija, Kinezi haraju.. Haman iste konfiguracije, Snapdragon 801, Adreno 330, a 200 $ jeftiniji
2cool