Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ce ovo Radoncic brze-bolje rastjerati samo dok cuje. Jedino ovaj put ce mu biti malo otezano jer nije vise ministar, a dok je bio rastjerao je sto je mogao od diplomata i drzavljana iz zemalja koje su nam najvise pomogle onda kada su nas svi ostavili (u ratu).
nema potrebe da radoncic rastjeruje...vi i zasluzujete jedni druge :)))
Vidi ovih pro-cetnickih komentatora sto su se dali u odbranu svog dokazanog prijatelja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U bih moze samo budala investirati. Normalni Investitori bjeze od korupcije i komplikovane papirologije..
Bolje se razdvojite u dva djela i pripojite se Srbiji i Hrvatskoj.
fantaziras
Od Pakistana ovoj zemlji moze pomoci samo donacija,NEMA investicija iz Pakistana,to je kao "juzni tok" kroz RS,znaci laz.Nacin da se pomogne ovoj zemlji je taj da MMF neodobri kredit bar do oktobra,tada ce narod stomakom,kad vec nezna blentavom glavom,smjeniti ovaj sljam,pa ce pametan novi premijer "odmah donijeti zakon o radu",onda ce tek poceti dolaziti ozbiljni investitori,jer npr Nijemac NEZELI da hrani ovoliki javni sektor.
Pa ovi da znaju I imaju nahranili bi svoje !!! Njihov narod krepaja od gladi a oni ce ovde investirat ??? Joj stranacki predigri prije sexa Mamu vam onu politicarku jebem
Lično sam upoznao jednog investitora iz Pakistana u avino,Čovjek prodaje peskire :-)
,....cek ZAR NIJE FORUM ZAVRŠEN VEC?!!!!!!!!!!!!!!! zar nisu vec pala obecanja o investiranju...KAKAV JE SAD OPET FORUM POSLE FORUMA? zar ne trebaju sad da teku investicije?
e kad dozivis da te pakistanac vadi iz gov..a.............
Svi fol nesto investiraju a ustvari peru pare jer je kod nas to lahko...
Dolaze kanibali,Žive ce nas pojest :-)
njih ce biti na kraju vise nego sandzaklija.
HAHAHAHAHA, BUDALA, INSVESTITORI IZ PAKISTANA ZEMLJE GDJE VLADA SIROMASTINA , HAHA, NEKA POZOVU INVESTITORE I IZ AFGANISTANA I ETIOPIJE I SOMALIJE
Pakistan je jedna od država koja ima NUKLEARNO ORUŽJE,što je jedna od tri države iz tog regiona(Kina,Indija,Pakistan).Sasvim pogrešno shvatanje država.Onda su i Kina i Indija siromašne države?
@Mustafa... Ovo je bio jedan od tvojih najglupljih komentara... @studentski... Po tvom razmisljanju je svaka zemlja koja ima nuklearno oruzije bogata..?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tacno, to i jeste posao ambasadora u jednoj zemlji