Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo jedan PR savjet, besplatan: Poznato je da romanijski skorup kajmak ima jak miris, razlog vise da mu date i konkretan naziv "Radovan Karadzic - skorup kajmak koji tukne". Ne morate zastiti ni ovaj genijalni moto jer svi su vec culi za Radovana - toliko je dobar da ga na hljeb mozes namazati.
sokolac i han pjesak su bili poznati po minusima,četnicima,šumi... Halid je kategorija za sebe
vlaha pun klix
@odisejhomerov ...Popusti više s četnicima! A da se ponovo zarati, moj ti mamlaze, sve bi bilo isto jer osim tipkanja nikakav drugi mehanizam odbrane nemamo!
Kako se mise kajmak na cirilici?
@rosko Pa samo Srbi znaju raditi kajmak i sireve. Pa otiđi u neku BiH trgovinu. Pa vidi odakle dolaze ti proizvodi. Nema toga u njemačkoj ako tamo tražiš.
Čim zarade na kajmaku pobjeće u grad, npr Sarajevo u miomiris smoga.
@spacedex ..opstina Sokolac je bila druga opstina u komplet SFRJ po broju datih doktora nauka,..jel zaista mislis da je Sarajevo grad u koji bi romaninci ikada bjezali, kada bi bjezali??? I da im je potreban novac od kajmaka da bi bjezali negdje???
@spacedex ... Glup si