Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da je izborna godina
Fakat ne podrzavam doticnog, ali izborna godina je na nivou FBiH i drzave, nema veze sa opstinskim.
Sakupljač glasova.
Sve mi je jasno al to da moram imati ZK 1/1 nikako.Koja je garancija boljeg uspjeha proizvodnje?izbjegavanja malverzacija ili neznam ćega ako si vlasnik 1/1 ili ako si zbog tromosti države koja još uvijek barata sa austrougarskim podatcima u ZK uredu samo korisnik odnosno katastarski vlasnik(posjednik)?
Hadžibajrić odličan.
Vidi Čorbadžije...ništa to NE valja ako se NE poploča 😂
Ovo je dobro što radi Stari Grad samo vam moj Hadžibajro asfalt na Trgu Austrije karastrofa sanirajte to
Ovo kad vidite da dijele plastenike u drugoj najurbanijoj općini u državi znajte da su ti potpuno bezidejni i u poljoprivredi a o nekim drugim granama ekonomije i da ne govorimo. Gledao sam ovakvih plastenika dobiju ga, rade godinu-dvije i prodaju.Samo se kupuju glasovi.
Neka zdrave hrane dobro je to
Ubaciti koju stabljiku konoplje jer to ce finansijski ojacat poljoprivrednika dati mu vjetar u kosu
svaka cast a ne kao u HNK svaki poticaj pokupi par mocnika koji ionako utopise jadne seljake koji obradjuju par duluma zemlje zarad prezivljavvanja pa ih nemoze zapast ni fening od pojedinaca,lopovima milioni a obicnom seljaku nista
I dalje stari sistemi koji rezultiraju propascu za cc 3god Kad krenete na more bacite oko koliko ih je napustenih.Bas zbog staromodnog sistema.Nedo bog procitat i napravit update u poljoprivredi
Jest me sraćka uhvatila
Ma glupost
Nije glupost biće povrće jeftinije vidiš krize