Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za ovo sto rade ova dva jako vrijedna i pametna muslimana u nasoj drzavi, samo naprijed...a dusmani neka crknu, nije mi jasno kako neko moze da osudjuje ili omalovazava jedan od dobrih poteza u drzavi, svaki nam znaci, daje koliko toliko vise mogucnsti za rad i perspektivu....
Glasao za 100 stranaka, razbijao Bošnjake, nisam nikada otišao na džumu, borio se uvijek protiv džume i vjere, zalagao se za drogu i razvrate najvece, zalagao se protiv lijepog odgoja naše djece. Mogu li ja dobiti ovaj kredit od BBI, ispunjavam li uslove? Trebaju mi pare da hranim rasnog psa koji spava samnom, ne treba mi djete, ali treba mi puno para da ga nahranim, pojede više od dvije povratničke porodice. Molim Vas kako da dobijem poticaj??
ifaufa,izgieda si obolio od bakirovo ovo bakirovo ono,savjetujem ti da uradis test ocinstva, mozda si i ti bakirov,
Nepovezujte džumu nisacim jer džuma je obaveza svakog muslimana. Zato bi svi muslimani trebali ici na džumu, vjera je ljepota i čistoca. Zar je nevjersto dobro za nas i ono što nosi sa sobom nevjerstvo, kao što je; droga, ubistva, alkohol i sva zla i poroci ovoga svijeta.
...ovo vam je samo dokaz da sarajevo nema ustrojstvo grada...pravi grad ima gradonacelnika i jedan budzet a ne nacelnike ..oni ne postoje...samo se grad moze zaduzivat a ne svaka vukojebina...
Čestitke Načelniku. SDA - U jedinstvu je snaga....
Načelniče ima li tu para za TDS Energoinvest ....da pokrenemo proizvodnju a Vi svoje aktivnosti oko XI transferzale ?
Za koga glasas?Ides li redovno na dzumu?Ko ti je amidza,daidza?...Daj koji podatak,pa da razmotrimo.
Glaso za DF, neidem na dzumu ...nemam ni daidze ni amidze ... jel more
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
EFENDICA ZA PREDSJEDNIKA (ne odnosi se na stranku)
kako bi bilo dobro da on napravi stranku i da budu sve mladi ljudi
A sve jedno je jarane ako se "kusa" !zlatnom kasikom!
GAZI SEMIRE, SVAKA TI ČAST MOMAK