Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saradnja BBi banke i Opcine centar je za svaku pohvalu!Realizuju projekte koji svojim gradjanima olaksavaju i daju nadu za bolje sutra!Projekat na koji trebaju svi aplicirati koji ispunjavaju uslove!
Zaista odlican projekat.i mislim da svi koji ispunjavaju uslove treba da apliciraju na poziv!Opcina svake godine olaksava svojim gradjanima zivot!
Kada nam je losa ili nikakva izolacija ocekivanja po okolinu su uzasna jer trosimo i vise ogrjeva i snage za zagrijavanje doma i sve to iscezne i ispari jer nema zastite koja bi tu toplotu cuvala duze vremena.Ovo je kvalitetan javni poziv i treba mnogi da ga iskoriste
Tek kada utoplimo sve objekte moci cemo ostvariti ustede i u grijanju i biti zdravi i povoljni za okolinu.
Meni je super i saradnja opcine Centar i BBI banke za ove stvari.Nema nikakve greske
Imamo toliko objekata kojima nedostaje krajnje uljepsavanje i ujedno i utopljavanje.Ovo je super
Pa super je ova prilika.Ko god moze i ima mogucnost da povuce ova sredstva,sigurno ce mu korisna biti
Beskamatna sredstva plus ovoliki rok otplate.Odlicna prilika.Nadam se da ce je mnogi iskoristiti
Smatram da je super prilika da se pojedinacni objekti urede i dotjeraju.
Odlican javni poziv i nadam se da ce svako ko ispunjava uslove da se prijavi na njega i pokusa ostvariti i povuci sredstva za ovu namjenu
Kompletno je sve drugacije kada imate fasadu na domu i kada je nemate.Zaista je ovo jedan lijep i nadasve drustven projekat i treba ga maksimalno iskoristiti
U interesu svih je da imamo poboljsanu energetsku efikasnost objekata,jer bi to znacilo ustedu energenata,manje racune,a i cisci zrak sa smanjenom potrosnjom energenata.Mislim da bi gradjani koji ispunjavaju uslove trebali iskoristiti ovu podrsku.
Nadam se da ce biti mnogo ucesnika koji ce ispunjavati potrebne uslove,iskoristiti ovu priliku i doprinijeti povecanju broja utopljenih stambenih objekata,sto nam je prvenstveno bitno radi smanjenja zagadjenja zraka.
Svaki objekat bi se u konacnici morao utopliti jer to je sve u interesu gradana i porodica koje tu zive.Suplje kuce i propuh sa svih strana moze doprinijeti tome da potrosite i vise ogrjeva i vise grijne energije i snage i svega.
Drago mi je da se sa ovim olaksalo gradjanima koji zele investirati u utopljavanje svog objekta kao i da se nastavlja podrska opcine u smjeru povecanja energetske efikasnosti.
Odlicno da postoji ovaj vid saradnje izmedju bbi banke i opcine centar,da su obezbijedjeni povoljniji uvjeti za gradjane koji se odluce prijaviti.
Subvencioniranje kamatne stope vlasnicima individualnih objekata je pogodnost koju gradjani trebaju iskoristiti i nadam se da ce se mnogi prijaviti na ovaj javni poziv uzimajuci u obzir brojne prednosti utopljavanja.