Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta tri miliončića odmah proslijedit u Fond MiO/PiO, da se bar malo umanji dug prema njima koji iznosi mnogocifrenu brojku ....???
Zasto se i poljoprivrednici ne oslobode, pa ne izlaze ni kombajni i traktori na ceste i autoputeve
Nek skupe 20000 glasova za SDA pa ce biti i njima. Ne da Bakir nikom ko ga ne pritisne sa par desetina hiljada glasova i zaprijeti mu da ce preci i glasati za SBB i time sutnuti SDA iz vlasti a Bakira sa funkcije "glavnog u SDA" - jer ce se pokazati politicki nemocan i nesposoban da ispostuje obecane talove. Preracunao se trudeci se da si stvori lojalnu opoziciju koju moze kontrolisati.
@geraldklix Razlika Bakir-Radoncic je 2014. bila 45781 glas. Znaci 22891 SDA glasac da glasa za SBB... i Bakir moze samo u penziju. Skupa sa svima koji su zaboravili da se uvuku u rektum i drugima osim Bakira. A sa gubitkom politicke moci ide i gubitak ekonomske moci... i postaje se pogodan krivac za "SVE OVO" koji bi se mogao spakovati u zatvor da se smire mase. Doveo se u situaciju da mu o glavi radi kriminalac iz Banovica.
Tj. 3 miliona manje za gradnju i održavanje puteva...
I 13 miliona litara najprljavijeg dizela spaljeno u zrak da bi se omogucilo spaljivanje jos prljavijeg uglja - sve zato da bi Kukicevi puleni nastavili primati pare iz drzavne kase i glasati za SDA. Sto odrzava SDA u TK. Sto odrzava SDA u vlasti. Sto odrzava Covica na vlasti. Sto odrzava Dodika na vlasti. A ti narode crkni od raka pluca.
evo privatnici se stavljaju u nepovoljniji polozaj od preduzeca koji su godinama gubatasi i koje ne uplacuju poreze i doprinose...
Nek i oni ustupe Bakiru 20000 glasova pa ce biti milijarde iz drzavne kase i za njih.
Ne trebaju olaksice i ta oslobadjanja, nego treba povecati cijenu elektricne energije. Cijena elektricne energije je direktno povezana sa BDP-om i kao takva treba da raste. Npr. u Njemackoj je cijena 1 kWh oko 0,54KM, dok je u Bosni i Hercegovini to oko 0,12KM. Povecanjem cijene elektricne energije bi se povecale i cijene drugih proizvoda, ali na taj nacin se dovodi i do povecanja plata (koje je uvijek vece od povecanja cijene elektricne energije/ vazi za sve zemlje osim BiH).
@mušketir ima nas koji nismo na budzetu
U pravu si, međutim visoka cijena električne je katastrofalno za privljačenje investicija, pa nije niko lud da bi onda otvorio neku fabriku kod nas a u Srbiji najjeftinija struja u čitavoj evropi