Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast i mi se trebamo vratiti svojim korjenima , proizvodnja oklagija i tronozaca:))
Kako glup naslov a tekst još gluplji. Prvo Iran se nije odrekao nuklearne energije nego je pristao na nenajavljenu inspekciju nuklearnih postrojenja. U biti pristao je da ne razvija nuklearnu bombu. To je ogromna razlika. U biti ovim sporazumom je Iranu potvrđeno pravo na nuklearnu energiju. Nekad stvarno nije dovoljno prevesti kratak tekst iz nekog bjelosvjetskog žutila.
letećii nuklearni perzijski ćilimi.., cijena po dogovoru -.,.- MADE IN Islamic Republic of IRAN
Dobri bi bili radioaktivni ćilimi koji svjetle u mraku. Ne moraš paliti svjetlo kad ideš u WC.
Tu je to negdje, u 5 deka.
konacmo cu moci kupiti perziski tepih u americi a njihove su pistacije medzu boljima konacno iranci skontali gdje lezi zec
... GARANT su pravili A bombe...a sad TEPIHE.
Bajke za naivne 😉
Jel Irak il je Iran ?
hahahahahaha
dakle irancima je bilo doslo do guse.
Iran,predivna drzava...Cak imaju i LCD -ove po haustorima.Divni domacini,sretni ljudi.Za pistacije i tepihe znam da su i gradu blizu Sirijske granice ,vec godinama poznati,grad Antep tj Gaziantep.Samo da bude mir,da se smire strasti.Prokleti novac,svi ratovi su zbog interesa,materijalizma...
sa konja na magarca ! tacno ovi muslimani su idioti! hoce da su sluga i gotovo
Ne muslimani zele da budu robovi,ne sluge.
Nuklearna energija na aparatima.
Cuj okreću??? pa oni su to radili hiljadama godina tepisi i pistacije.. A jeste li sigurni da su odustali od toga? ko god nema nuklearnu rizikuje da bude američko žrtveno janje u budućnosti.
A šta će nego odustati. U suprotnom rizikuju sankcije i izolaciju, a svakako da ne bi uspjeli razviti bilo kakvo nuk. oružje. Pa cionistička država je već ranije htjela bombardovati neke njihove lokacije na kojima su ovi htjeli razvijati tu nuklearnu energiju... Ovo je prilika Iranu da ekonomski ojača, u suprotnom bi ih pretvorili u Irak.
Ma vala ja bi nastavila da sam na njihovom mjestu,ne moze im amerika nista,zemlja ima milion vojnika,pregazice sve koji ih napadnu,nego mora da su se kontraobavjestajci prepali za amere, Iran bio nadomak nekog velikog otkrica,pa vele bolje da ukinu sankcije ne bil se okanili toga.
Štaš, ne možeš se sa rogatim bosti. Bolje i to nego biti pod sankcijama i siromašan.