Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra ideja. Voljela bih kada bi i u Sarajevu zaživjela neka slična zamisao..
Ma neka si zaboravio..:) Riječi poslije nekog vremena ne moraju biti izgovorene da bi misli putovale.. Dugo smo tu i znamo da jedno drugom želimo samo dobre želje, bila Nova ili ne.. Ali da i ja ispoštujem... I tebi i tvojoj porodici Vlado srećna Nova godina i nek' vas prati zdravlje, ljubav i blagostanje! Pozdrav!
Ni ja nisam naletila na vas dvoje da vam cestitam novu, Pa Sretna Nova, punoo punoo zdravlja, pa onda i svega ostalog. I upravu je N Quite nekad ne moraju rijeci biti izgovorene, ali misli putuju. I svima ostalim na koga nisam naletila ili sam slucajno zaboravila zelim isto, sve naj naj u novoj. Vlado lijepo te opet vidjeti, N Quite nas ponekad posjeti, iako bi voljela da je cesce, veliko je zadovoljstvo vase komentare citati. :-) :-***
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto vise ovakvih dogadjaja sirom BiH. Ljudima treba podignuti svijest na malo veci nivo.
"_Članice ovog udruženja kažu da ima mnogo domaćih zdravih proizvoda koje je teško plasirati na tržište." DOĐITE U SARAJEVO!
nek' ne dolaze
@svrale, Zašto da ne dođu?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)